Bakmixen

Het kan wel eens voorkomen dat bepaalde ingrediënten niet of moeilijk verkrijgbaar zijn, in dat geval bieden bakmixen een prima uitkomst. Deze bevatten namelijk alle grondstoffen en vereisen alleen nog een vloeibare toevoeging. Uiteraard zijn deze bakmixen ook ideaal voor de beginnende bakkers en de bakfanaten die liever alles in één kopen dan stuk voor stuk de grondstoffen moeten afwegen. Zelf bakken hoeft dus niet moeilijk te zijn, zolang je dit maar met liefde doet.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In the mix

Bakmixen gebruiken we voornamelijk voor de eenvoud van het receptuur. Een beetje water, wat eieren of boter is vaak al genoeg om heerlijk cupcake beslag, een luchtige biscuit of heerlijke romige banketbakkersroom of botercreme. De bakmixen van Funcakes zijn niet alleen snel, maar ook nog eens heerlijk van smaak. Of wat te denken van zelf Spaanse churros maken, real American donuts of oud Holandse kokosmakronen? In2Bake zorgt er voor dat je binnen no time kunt smullen van deze klassiekers.

Andere Koek voor Thuis

Opvallend in zowel de winkel als de webshop zijn de potten van Andere Koek. Deze opvallende verschijning ziet er natuurlijk al leuk uit om te geven als cadeau, maar smaakt bovendien heerlijk en zijn met zorg samengesteld om het perfecte eindresultaat te krijgen. Van de grote potten als Tante Klaartje, Krachtkoek, Kruidkoek en Koffiekoek maakt u een beslag en giet u in een grote bakvorm. Het resultaat, een cake of grote plaat koek. Zodoende kunt u deze later in mooie stukken snijden voor bij het dessert of de koffie. De kleine varianten Boer’n Kinkelkoek, Ome Toon’s Kokosmakronen, Tante An’s Appelwangetjes en Ome Klaas’ Speculaas zorgen er weer voor dat u kleine koekjes heeft en deze dus per stuk kunt opeten. We zullen u alvast waarschuwen, deze zijn sneller op dan je denkt.