Bakvormen

Heb jij de juiste vorm te pakken?
Het is van groot belang om een passende vorm te zoeken bij het gerecht wat je wil maken. Niets is namelijk vervelender dan een cakevorm waarbij het eindproduct gescheurd en in stukken uit de vorm komt. Een bakvorm met een super non stick laag scheelt in dit geval al een hoop frustratie en maakt het bakken een stuk gemakkelijker én leuker!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat moet ik kiezen? Een veel gestelde vraag en uiteraard belangrijk om te weten als je gaat starten met een recept. De wat zwaardere doffe materialen verdelen de warmte geleidelijk, waar de wat glimmende dunne vormen goedkoper zijn, maar kunnen sneller verkleuren. Siliconen vormen daarentegen hoef je niet in te vetten en kunnen een hoge temperatuur aan. En laten we eerlijk zijn, qua schoonmaken is het ook wel prettig.

Bij Habitas hebben we de ontzettend veel bakvormen in het assortiment. De alom bekende springvormen, maar ook quiche en cake vormen met een losse bodem zijn een gewild item. Bij deze vormen duw je de bodem omhoog uit de rand in plaats van dat je de rand verwijderd en zodoende hou je de zijkanten mooi strak. Wil je iets feestelijkers als vorm? Dan is Nordic Ware dé vorm voor jou. Prachtige gegoten aluminium vormen van uitstekende kwaliteit en de cake komt er ook nog eens fantastisch uit, dankzij de goede geleiding tijdens het bakken en de non stick laag. Bakvormen zijn ook nog eens ontzettend leuk om cadeau te geven, zo laat je ieder bakkershart sneller kloppen.

Lees meer