Rechthoekige vormen

Vierkant bakvormen worden in de Patisserie veel gebruikt voor taarten en om kleinere vierkante gebakjes mee te maken. Een grote plaakcake of koek snij je in kleine vierkanten en zijn klaar om te serveren. Snel een strak resultaat.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rechthoekige bakvormen

Onder rechthoekige bakvormen vallen meer bakvormen dan de standaard cake vormen. Rechthoekige en vierkante bakvormen zijn ook ideaal om kleine vierkante gebakjes mee te maken. Een grote plaatcake snij je netjes in kleine vierkantjes en ziet er direct strak uit.  Serveer deze stukken op uitgevouwen papieren bakvormpjes en het feest is begonnen. Met rechthoekige bakvormen kun je dus net als met ronde bakvormen veel kanten op. Ook deze bakvormen hebben we van verschillende merken en verschillende formaten. De een heeft een losse bodem en de ander een vaste. De bakvormen van Masterclass met een losse bodem zijn fantastisch voor iedere soort cake of taart maar helemaal voor de taarten met een wat brosse bodem. Je tilt hem er zo uit.

Vandaag besteld is morgen in huis en vanaf €25 gratis verzonden.