Ronde vormen

De ronde bakvorm wordt voor veel doeleinden gebruikt. Van appeltaart tot stapeltaart en zelfs barbietaarten zijn mogelijk, We hebben ronde vormen van verschillende materialen en in verschillende maten.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ronde bakvormen, onmisbaar in de keuken

Ronde bakvormen zijn onmisbaar in de keuken. Ze hebben een breed scala aan doeleinden waardoor ze altijd van pas komen. Wees niet bang dat je een ronde bakvorm maar eenmalig zal gebruiken. Appeltaarten, biscuit taarten maar ook cheesecakes en zelfs brownies kun je bakken in een ronde vorm. Het zijn heerlijke vormen om in huis te hebben, zo heeft een druilerige zondag nooit meer saai te zijn. We hebben vormen met een doorsnede tot wel 40 cm en in verschillende materialen. Ook geribbelde quiche vormen met losse bodems zijn onderdeel van ons assortiment en ideaal in gebruik, trek nooit meer je quiche uit elkaar omdat hij aan de zijkant blijft plakken maar haal hem netjes in zijn geheel uit de vorm. Voor deze bakvormen hebben wij ook heerlijke bakmixen die stuk voor stuk ook nog eens leuk verpakt zijn en leuk zouden zijn om kado te doen.

Zin gekregen om te bakken en om heerlijke geuren door het huis te laten walmen? Vandaag besteld is morgen in huis en vanaf €25 zelfs gratis verzonden.

Lees meer