Chocolade mallen

A chocolate a day keeps the doctor away!
Chocolade kennen we in alle soorten en maten en natuurlijk is een overmaat hiervan niet goed. Maar wist je dat een kleine hoeveelheid ook soms best goed voor je lichaam kan zijn? Buiten dit alles werkt chocolade in lichte hoeveelheid op de hersenen en is wereldwijd een gebaar van liefde. Met diezelfde liefde dient ook zorgzaam met chocolade gewerkt te worden. Maar dan heb je wel goede materialen nodig.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gaat je patissiershart ook sneller kloppen bij het zien van bonbonnetjes, chocoladeletters of chocolade decoraties, maar ben je vaak niet tevreden met het eindproduct? Dit komt waarschijnlijk door de bewerkelijkheid van chocolade producten welke nog wel eens onderschat wordt. Denk hierbij aan het tempereren. De laatste tijd gaan steeds meer mensen thuis aan de slag met het maken van chocolade producten, maar dit blijkt vaak moeilijker dan in de theorie. Niet voor niets hebben de beste patissiers jaren gedaan om de perfectie te bereiken en zijn nog iedere dag bezig met innovatieve recepten. Maar... oefening baart kunst en als je eenmaal een beetje thuis in de chocola bent dan ga je natuurlijk de uitdaging aan, toch? Met de juiste gereedschappen en tools, kennis en een beetje doorzettingsvermogen is dit na een tijdje een fluitje van een cent.

Heb je echter toch nog vaak moeite of kun je er geen chocola van maken? Kijk dan niet verder en laat je helpen door ons uitgebreide assortiment aan chocolade mallen en tools welke je op de juiste weg brengen. Bovendien ben je voor tips en trucs ook van harte welkom in de winkel te Rotterdam waar onze gediplomeerde medewerkers je een eind op weg kunnen helpen.

 

Lees meer