Chocolade mallen

Gaat uw patissierhart ook sneller kloppen bij het zien van bonbonnetjes, chocoladeletters of chocolade decoraties, maar heeft u altijd moeite met het zelf maken? Kijk dan niet verder en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment aan chocolade mallen en tools. Met de juiste gereedschappen zult u merken dat het werken met chocolade zonder meer een fluitje van een cent wordt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

A chocolate a day, keeps the doctor away...

Chocolade kennen we in alle soorten en maten en natuurlijk is een overmaat hiervan niet goed. Maar wist je dat een kleine hoeveelheid ook soms best goed voor je lichaam kan zijn? Buiten dit alles werkt chocolade in lichte hoeveelheid op de hersenen en is wereldwijd een gebaar van liefde. Met diezelfde liefde dient ook zorgzaam met chocolade gewerkt te worden. Dit komt voornamelijk door de bewerkelijkheid van chocolade producten welke nog wel eens onderschat wordt. Denkt u bijvoorbeeld ook eens aan het op de juiste temperatuur brengen van de chocolade, essentieel voor een mooi, glad eindproduct.

De laatste tijd gaan steeds meer mensen thuis aan de slag met het maken van chocolade producten, dit blijkt echter vaak moeilijker dan in de theoretische boeken staat. Niet voor niets hebben de beste patissiers jaren gedaan om de perfectie te bereiken en zijn nog iedere dag bezig met innovatieve recepten. Maar... oefening baart kunst en de geoefende thuisbakkers gaan graag de uitdaging aan. Met de juiste gereedschappen en tools, kennis en een beetje doorzettingsvermogen zal dit naar verloop een fluitje van een cent zijn.

Heeft u toch nog vaak moeite of kun je er geen chocola van maken? Kijk dan niet verder en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment aan chocolade mallen en tools welke je op de juiste weg helpen. Bovendien kunt u voor tips en trucs ook nog eens langs komen in de winkel zodat onze gediplomeerde medewerkers je een eind op weg kunnen helpen.