Gereedschap & Tools

Goed gereedschap is essentieel tijdens het bakken!
Een plezierige dag taarten of cakes bakken valt of staat met het kiezen van het juiste kookgerei. En dat is niet altijd even makkelijk, zéker niet als je net begint met het bakken als nieuwe hobby. Maar daar kunnen wij je gelukkig bij helpen. Uiteraard hebben wij ook aan de professionele lekkerbekken gedacht, zodat iedereen wat moois op tafel kan zetten.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het bakken van taarten en gebak is een leuke bezigheid, maar wat als er nog gereedschappen ontbreken in de keuken om bepaalde handelingen te verrichten? Wat te denken van taart en kookringen? Gewilde tools welke we in diverse formaten hebben. Maar ook roomhoorn mallen tot en met taartzagen, kwasten, taartscheppen en poedersuikerstrooiers behoren tot ons standaard assortiment.

Op zoek naar het juiste spuitmondje voor je spuitzak? Dan bieden wij meer dan zestig soorten en maten. Wil je een taart zo glad mogelijk maskeren? Dan hebben wij diverse paletmessen om je taart er als een spiegel uit te laten zien. Van gebogen tot rechte paletmessen in groot en klein. Ben je echter meer van de decoraties en het gedetailleerde marsepein en –sierwerk dan kan je op onze webshop ook nog terecht voor diverse tools om te modelleren of marsepein en fondant uit te rollen.

U merkt het al, bij Habitas bent u op het goede adres voor een zorgeloze dag in de keuken.

Lees meer