Overige uitstekers

Van zeepaardjes tot Eiffeltorens. Koekjes in alle soorten en maten en niet te vergeten, uit eigen keuken! Maak je koekjes net wat leuker door passende uitstekers te gebruiken. Op deze manier kan je koekjes bakken voor alle thema's en zijn het ook nog eens ontzettend leuke kadootjes. Een doorzichtig zakje met mooi gedecoreerde hartjes met valentijn of verschillende koekjes als bedankje of een thematische uitsteker. Op die manier hoeft ook een kadootje niet veel meer te kosten en zegt een gebaar al heel veel. Gebruik je eigen recept op een van onze mixen en al snel vult je huis zich met een heerlijke geur. Onze uitstekers zijn van goede kwaliteit en zullen daardoor langer meegaan. Zodoende kunt u van jong tot oud met onze uitstekers de leukste producten maken.

 

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van kastelen tot zeepaardjes en van Pasen tot Halloween.

Uitstekers zijn onmisbare tools en die hebben wij dan ook in alle soorten en maten. Uitstekers kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kan je natuurlijk de mooiste, stoerste of schattigste koekjes maken, maar je kan ze ook gebruiken bij het maken van decoratie voor taarten of (cup)cakes. Een mooie vlinder steek je gemakkelijk uit met fondant, laat hem gevouwen even drogen en je hebt een 3D vlinder. Combineer deze decoraties met de perfecte papieren bakvormpjes en succes gegarandeerd. Naast uitstekers hebben wij ook silicone mallen waarbij de kleine versies ideaal gebruikt kunnen worden als decoratie materiaal. Zo hoeft een uitgebreide taart of cupcake helemaal niet zoveel tijd te kosten.
Al zin om aan de slag te gaan? Vandaag besteld is morgen in huis en vanaf €25 zelfs gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Lees meer