Papieren bakvormpjes

Papieren bakvormpjes in alle kleuren en thema's. Door een passend papiertje hoef je nog maar weinig aan het cakeje zelf te doen om ze passend in een thema te krijgen. Al deze bakvormpjes zijn van een goede kwaliteit en blijven mooi strak om het cakeje zitten.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Cupcakes

De mooiste (mini)cupcakes maak je in papieren bakvormen. Deze papieren bakvormen zijn van een dusdanige kwaliteit dat ze mooi strak om het gebakken cakeje blijven zitten en de kleuren van de caisses niet uit zullen lopen. Wanneer je deze caisses gebruikt in een cupcake bakvorm krijg je het strakste resultaat. Uitgevouwen zijn deze caisses perfect te gebruiken als onderlegger voor petit fours.

De lekkerste cupcakes maak je met de cupcakemix van funcakes. Deze kunnen dan nog gevuld worden met een vullingen of worden afgemaakt met een mooie swirl van bijvoorbeeld botercreme of crème de pâtiessière. Ook versieren met fondant of marsepein is een mooie en lekkere optie. Met de juiste bakingredienten en gereedschap zijn de mogelijkheden eindeloos.