Siliconen mallen

Zelfgemaakt bonbons, gedetailleerde engelen van fondant, sneeuwsterren of slapende baby's. Verschillende vormen die met de hand tijdrovend zijn of uiteindelijk niet te doen Qua techniek. Daar komen siliconen vormen om de hoek kijken. Deze vormen maken dit alles veel makkelijker en tijdbesparend. Strakke resultaten dus en nog snel ook, zodoende zit je binnen no time aan zelf gemaakt patissierwerk. Onze siliconen vormen zijn van dusdanige kwaliteit dat ze erg lang mee zullen gaan. Ze zakken niet elkaar maar blijven stevig in vorm. Neemt u gerust eens een kijkje.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Siliconen mallen voor net dat beetje meer

Stel je voor; je hebt een prachtige taart gemaakt, maar hij mist iets. Een parelketting, een slapende baby, een cameo of misschien een tekst. Daar kunnen wij je bij Habitas mee helpen. Met de juiste tools is dit een fluitje van een cent. Ons uitgebreide assortiment aan siliconen mallen helpt je om taart, gebak of koekjes er nog beter uit te laten zien. Doordat deze mallen van silicone zijn kunnen ook de meest lastige modellen snel en eenvoudig gemaakt worden. Vul de mal met fondant of  chocolade, die je kunt vinden onder onze bakingrediënten en je hebt zo een prachtige toevoeging voor het gebak.

Zit de juiste mal er niet bij? Van het merk Sillicreations verkopen wij setjes om zelf mallen te maken. Misschien heb je ergens nog een mooi beeldje staan of een medaillion die perfect bij het gebak zou passen. Dan kun je daar nu zelf een mal mee maken en hem dan ook vaker gebruiken. Wanneer het figuurtje wat je wil maken niet per sé 3D hoeft te zijn kun je ook altijd nog kijken tussen onze uitstekers. Het zijn er ontzettend veel van kastelen tot dieren en ook hier geldt, vandaag besteld is morgen in huis. Vanaf €25 zelfs gratis thuisbezorgd.