Betaalmogelijkheden

Bij Habitas-Online hebben we verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt u altijd veilig betalen op de manier die u het prettigst vindt! Kijk hieronder voor de lijst met verschillende betaalmethodes waarmee u bij ons kunt betalen.

iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is in de meeste gevallen de makkelijkste manier van betalen.

Bancontact
Bancontact is een online betaalsysteem voor de Belgische markt. Het systeem is vergelijkbaar met iDeal in Nederland.

Klarna
Met Klarna kan je kiezen, direct betalen of later. Je kan tot 14 dagen na je bestelling genieten voordat je betaalt. Betalen doe je online of in de Klarn app. Met één klik, via iDeal.
Hier komt geen rente of extra kosten bij kijken. 

Overschrijving
U kunt het totaalbedrag aan ons overmaken. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.

Creditcards
Gemakkelijk betalen met uw creditcard!

Apple Pay
Apple Pay is heel handig en werkt op de Appel devices zoals de iPhone. Je kunt met een gerust hart, op een veilige manier, afrekenen.

KBC/CBC
Op deze manier kunnen onze klanten uit België via de KBC en CBC bank ook, op een eenvoudige manier, de betalingen uitvoeren. De betaling wordt direct verwerkt.
Het is een populaire betaalmethode in België, net als Bancontact en creditcard.

ING home'pay
ING Home'Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home'Bank of Business'Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Belfius direct
Belfius direct is een veilige manier van internetbankieren maar ook beleggen en zelfs het afsluiten van een verzekering behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor onze klanten in België.

De betaalmethoden worden voor ons afgehandeld door het bedrijf Mollie. Het kan zijn dat u hun naam tijdens het afrekenen en later op uw bankafschrift tegenkomt.