Betalingsmogelijkheden

Bij Habitas-Online hebben we verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt u altijd veilig betalen op de manier die u het prettigst vindt! Kijk hieronder voor de lijst met verschillende betaalmethodes waarmee u bij ons kunt betalen.


iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is in de meeste gevallen de makkelijkste manier van betalen.

MisterCash
MisterCash is een online betaalsysteem voor de Belgische markt. Het systeem is vergelijkbaar met iDeal in Nederland.


PayPal
Met PayPal kunt u online geld overmaken. PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Uw financiële informatie wordt nooit bekendgemaakt aan de webwinkel.

Overschrijving
U kunt het totaalbedrag aan ons overmaken. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is.

AfterPay
AfterPay voert voor Habitas-Online het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Sofort Banking
Eenvoudig, veilig en direct betalen! Kies uw land en bank, meldt u aan met uw gegevens voor internetbankieren in een beveiligde omgeving, en voer de ontvangen beveiligingscode in. Sofort Banking is een online direct-overschrijvingsmethode, het geld is dus direct bij ons binnen waardoor uw bestelling meteen kan worden behandeld.


VPay, Maestro, Visa en Mastercard
Gemakkelijk betalen met uw creditcard!


De betaalmethoden (met uitzondering van overschrijving, Paypal en Afterpay) worden voor ons afgehandeld door het bedrijf CURO Payments. Het kan zijn dat u hun naam tijdens het afrekenen en later op uw bankafschrift tegenkomt.