Product met succes toegevoegd.
Big Green Egg 2XL
web only
Big Green Egg 2XL

Big Green Egg 2XL

Big Green Egg Extra Extra Large barbecue.

Formaat: 74cm doorsnee

Bij Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit! Het design en het gebruikte materiaal geeft de Egg niet alleen zijn iconische uitstraling, maar zorgt ook voor een essentiële en constante air flow. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en een zeer efficiënt gebruik van het houtskool.


Let op, de levertijd is ongeveer 2 werkdagen. De Big Green Eggs worden geleverd via speciaal transport. We nemen contact met u op over de gewenste leverdatum.


Lees meer
€ 3.775,00
€ 3.586,00

Leveringstijd 2 Werkdagen

Aantal

Omschrijving

Big Green Egg Extra Extra Large barbecue.

Formaat: 74cm doorsnee

Bij Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit! Het design en het gebruikte materiaal geeft de Egg niet alleen zijn iconische uitstraling, maar zorgt ook voor een essentiële en constante air flow. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en een zeer efficiënt gebruik van het houtskool.Bij Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit! Het design en het gebruikte materiaal geeft de Egg niet alleen zijn iconische uitstraling, maar zorgt ook voor een essentiële en constante air flow. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en een zeer efficiënt gebruik van het houtskool.

De smaak van de beste producten die, door deze op de Egg te garen, zullen een zeer bijzonder en gewaardeerd smaakaccent krijgen. De Big Green Egg maakt het mogelijk om gezond en verantwoord te koken.

Big Green Egg is het enige keramische kooktoestel dat is vervaardigd van uniek door NASA ontwikkeld keramiek. Dit heeft extreem isolerende eigenschappen en weerkaatst warmte, waardoor wamtegolven ontstaan die een bijzondere smaakinvloed hebben op de ingrediënten en gerechten. Door de isolerende eigenschappen hebben externe buitentemperaturen geen enkele invloed op de temperatuur binnen de Big Green Egg.


Big Green Egg Extra Extra Large
De Big Green Egg Extra Extra Large is het grootste telg in de Big Green Egg familie en daardoor een indrukwekkend en ongeëveraard model. Met extreem veel ruimte is ook dit model, net als alle andere, inzetbaar om mee te grillen, bakken, roken, slow cooken en nog meer!

Specificaties:
- 74cm doorsnee
- 4336cm2 kookoppervlak
- 100cm hoog
- 222kg


Specificaties

Productnr.: 0665719114402
Kleur: Groen
Materiaal: Keramiek
Diameter: 74
Garantie: Beperkt levenslang (na registratie)

Nog geen beoordelingen voor Big Green Egg 2XL

Geef beoordeling
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst door jou bekeken

Hier staan artikelen die jij recent hebt bekeken
Big Green Egg 2XL

Big Green Egg 2XL

€ 3.586,00
Direct leverbaar