web only

Blijven eten - Charas, L.

€ 29,99

Wees de eerste om dit product te waarderen

In voorraad, levering binnen 1 werkdag
70 recepten met wereldse gerechten heldere uitleg mooie illustratie
Lees meer
-
+
Omschrijving

Details

In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken. In Blijven Eten schets Lars een mondiaal beeld van ons eten en eetculturen in relatie tot tientallen duurzaamheidsthema's, en hij vertaalt dit naar praktische richtlijnen en culinaire experimenten die ons allen een lach op het gezicht zullen geven. Vele van de topkoks die in Netflix series als Chef's Table te zien zijn en inmiddels bekendheid genieten onder grote groepen consumenten, hebben bijgedragen aan dit boek. In het boek staan 40 interviews en 70 recepten, waardoor het het eerste toegankelijke consumentenboek over het wereldvoedselvraagstuk is geworden. Een absolute noodzaak voor de geïnteresseerde professionele én thuiskok. Lars Charas is de inhoudelijke coördinator van een mondiale beweging voor koks voor duurzaamheid. Blijven Eten wordt door koksopleidingen in diverse delen van de wereld gebruikt voor hun duurzaamheidseducatie en komt in 2018 tevens in het Engels en Zweeds uit. Het boek heeft in mei 2017 de Gourmand Award voor het beste digitale kookboek ontvangen en heeft positieve recensies gekregen in onder andere National Geographic Magazine en Finedining Lovers. In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken. In Blijven Eten schets Lars een mondiaal beeld van ons eten en eetculturen in relatie tot tientallen duurzaamheidsthema's, en hij vertaalt dit naar praktische richtlijnen en culinaire experimenten die ons allen een lach op het gezicht zullen geven. Vele van de topkoks die in Netflix series als Chef's Table te zien zijn en inmiddels bekendheid genieten onder grote groepen consumenten, hebben bijgedragen aan dit boek. In het boek staan 40 interviews en 70 recepten, waardoor het het eerste toegankelijke consumentenboek over het wereldvoedselvraagstuk is geworden. Een absolute noodzaak voor de geïnteresseerde professionele én thuiskok. Lars Charas is de inhoudelijke coördinator van een mondiale beweging voor koks voor duurzaamheid. Blijven Eten wordt door koksopleidingen in diverse delen van de wereld gebruikt voor hun duurzaamheidseducatie en komt in 2018 tevens in het Engels en Zweeds uit. Het boek heeft in mei 2017 de Gourmand Award voor het beste digitale kookboek ontvangen en heeft positieve recensies gekregen in onder andere National Geographic Magazine en Finedining Lovers. In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken. In Blijven Eten schets Lars een mondiaal beeld van ons eten en eetculturen in relatie tot tientallen duurzaamheidsthema's, en hij vertaalt dit naar praktische richtlijnen en culinaire experimenten die ons allen een lach op het gezicht zullen geven. Vele van de topkoks die in Netflix series als Chef's Table te zien zijn en inmiddels bekendheid genieten onder grote groepen consumenten, hebben bijgedragen aan dit boek. In het boek staan 40 interviews en 70 recepten, waardoor het het eerste toegankelijke consumentenboek over het wereldvoedselvraagstuk is geworden. Een absolute noodzaak voor de geïnteresseerde professionele én thuiskok. Lars Charas is de inhoudelijke coördinator van een mondiale beweging voor koks voor duurzaamheid. Blijven Eten wordt door koksopleidingen in diverse delen van de wereld gebruikt voor hun duurzaamheidseducatie en komt in 2018 tevens in het Engels en Zweeds uit. Het boek heeft in mei 2017 de Gourmand Award voor het beste digitale kookboek ontvangen en heeft positieve recensies gekregen in onder andere National Geographic Magazine en Finedining Lovers. In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken. In Blijven Eten schets Lars een mondiaal beeld van ons eten en eetculturen in relatie tot tientallen duurzaamheidsthema's, en hij vertaalt dit naar praktische richtlijnen en culinaire experimenten die ons allen een lach op het gezicht zullen geven. Vele van de topkoks die in Netflix series als Chef's Table te zien zijn en inmiddels bekendheid genieten onder grote groepen consumenten, hebben bijgedragen aan dit boek. In het boek staan 40 interviews en 70 recepten, waardoor het het eerste toegankelijke consumentenboek over het wereldvoedselvraagstuk is geworden. Een absolute noodzaak voor de geïnteresseerde professionele én thuiskok. Lars Charas is de inhoudelijke coördinator van een mondiale beweging voor koks voor duurzaamheid. Blijven Eten wordt door koksopleidingen in diverse delen van de wereld gebruikt voor hun duurzaamheidseducatie en komt in 2018 tevens in het Engels en Zweeds uit. Het boek heeft in mei 2017 de Gourmand Award voor het beste digitale kookboek ontvangen en heeft positieve recensies gekregen in onder andere National Geographic Magazine en Finedining Lovers. In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken. In Blijven Eten schets Lars een mondiaal beeld van ons eten en eetculturen in relatie tot tientallen duurzaamheidsthema's, en hij vertaalt dit naar praktische richtlijnen en culinaire experimenten die ons allen een lach op het gezicht zullen geven. Vele van de topkoks die in Netflix series als Chef's Table te zien zijn en inmiddels bekendheid genieten onder grote groepen consumenten, hebben bijgedragen aan dit boek. In het boek staan 40 interviews en 70 recepten, waardoor het het eerste toegankelijke consumentenboek over het wereldvoedselvraagstuk is geworden. Een absolute noodzaak voor de geïnteresseerde professionele én thuiskok. Lars Charas is de inhoudelijke coördinator van een mondiale beweging voor koks voor duurzaamheid. Blijven Eten wordt door koksopleidingen in diverse delen van de wereld gebruikt voor hun duurzaamheidseducatie en komt in 2018 tevens in het Engels en Zweeds uit. Het boek heeft in mei 2017 de Gourmand Award voor het beste digitale kookboek ontvangen en heeft positieve recensies gekregen in onder andere National Geographic Magazine en Finedining Lovers. In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken. In Blijven Eten schets Lars een mondiaal beeld van ons eten en eetculturen in relatie tot tientallen duurzaamheidsthema's, en hij vertaalt dit naar praktische richtlijnen en culinaire experimenten die ons allen een lach op het gezicht zullen geven. Vele van de topkoks die in Netflix series als Chef's Table te zien zijn en inmiddels bekendheid genieten onder grote groepen consumenten, hebben bijgedragen aan dit boek. In het boek staan 40 interviews en 70 recepten, waardoor het het eerste toegankelijke consumentenboek over het wereldvoedselvraagstuk is geworden. Een absolute noodzaak voor de geïnteresseerde professionele én thuiskok. Lars Charas is de inhoudelijke coördinator van een mondiale beweging voor koks voor duurzaamheid. Blijven Eten wordt door koksopleidingen in diverse delen van de wereld gebruikt voor hun duurzaamheidseducatie en komt in 2018 tevens in het Engels en Zweeds uit. Het boek heeft in mei 2017 de Gourmand Award voor het beste digitale kookboek ontvangen en heeft positieve recensies gekregen in onder andere National Geographic Magazine en Finedining Lovers. In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken. In Blijven Eten schets Lars een mondiaal beeld van ons eten en eetculturen in relatie tot tientallen duurzaamheidsthema's, en hij vertaalt dit naar praktische richtlijnen en culinaire experimenten die ons allen een lach op het gezicht zullen geven. Vele van de topkoks die in Netflix series als Chef's Table te zien zijn en inmiddels bekendheid genieten onder grote groepen consumenten, hebben bijgedragen aan dit boek. In het boek staan 40 interviews en 70 recepten, waardoor het het eerste toegankelijke consumentenboek over het wereldvoedselvraagstuk is geworden. Een absolute noodzaak voor de geïnteresseerde professionele én thuiskok. Lars Charas is de inhoudelijke coördinator van een mondiale beweging voor koks voor duurzaamheid. Blijven Eten wordt door koksopleidingen in diverse delen van de wereld gebruikt voor hun duurzaamheidseducatie en komt in 2018 tevens in het Engels en Zweeds uit. Het boek heeft in mei 2017 de Gourmand Award voor het beste digitale kookboek ontvangen en heeft positieve recensies gekregen in onder andere National Geographic Magazine en Finedining Lovers.
Specificaties

Specificaties

Familie Kookboeken
Lengte in cm: 26.1
Breedte in cm: 24.2
Aantal pagina's 384
Bindwijze Paperback
Taal Nederlands
Merk: Kosmos Uitgevers
Shoppen bij Habitas is:
Voor 20:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 25,00
Achteraf betalen
Gratis retourneren

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Blijven eten - Charas, L.

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1
2
3
4
5
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Prijs