Karaf - 1 liter - met 4 Glazen van 250 ml - Eva Solo

€ 53,99

% € 59,99 (10% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 5706631018845
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 10 mm
Breedte: 10 mm
Hoogte: 27 mm
Productinformatie "Karaf - 1 liter - met 4 Glazen van 250 ml - Eva Solo"

Deze mooie karaf van Eva Solo heeft een inhoud van 1 liter en is ideaal voor het serveren van warme dranken, koude dranken en wijn. Hij is gemaakt van borisilicaat glas waardoor de karaf hittebestendig is en een langere levensduur heeft. De schenktuit is speciaal ontwikkeld zodat hij 100% drupvrij is. De eventuele druppeltjes die ontstaan kunnen via de rand weer terug de karaf in lopen. Deze karaf wordt geleverd met 4 mooie drinkglazen van 250 ml. Alle onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser.

Pluspunten:

  • Geschikt voor warme dranken, koude dranken en het decanteren van wijn
  • 100% drupvrij
  • Vaatwasserbestendig

Minpunt:

  • Breekbaar

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Ja
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Transparant
Materiaal: Glas,RVS,Siliconen
Type Karaf: Schenken
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.