One Brew Cafetière, 0.35 L - Barista & Co

€ 41,99

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 5060433793196
Fabrikant: Barista & Co
Lengte: 7.5 mm
Breedte: 10 mm
Hoogte: 14.5 mm
Productinformatie "One Brew Cafetière, 0.35 L - Barista & Co"

Zeg gedag tegen de standaard cafetières en verwelkom deze One Brew cafetière zonder pers! De cafetière is bijzonder multifunctioneel dankzij de RVS filter met waterdichte siliconen rand. Hierdoor is hij niet alleen ideaal voor koffie, maar ook voor thee, ‘cold brew’ koffie en zelfs ijsthee. De filter heeft een schuine rand zodat de overblijvende koffieprut gemakkelijker verwijderd kan worden wat je helpt bij het schoonmaken. Verder is de beker gemaakt van sterk borosilicaat glas welke is voorzien van een anti-slip voet van siliconen. De beker heeft een inhoud van 350 ml wat gelijk staat aan 3 kopjes. Na gebruik kunnen alle onderdelen worden schoongemaakt in de vaatwasser. Reserve onderdelen zijn verkrijgbaar.

Het gebruik:

Plaats 15 gram grof gemalen koffiepoeder in de beker en vul deze vervolgens met heet water tot de aangegeven markering. Sluit de beker met de filter en wacht voor vier minuten om de koffie te laten trekken. De koffie is nu klaar om geschonken te worden.

Pluspunten:

  • Multifunctioneel
  • Voorzien van een filter in plaats van een pers
  • Geschikt voor de vaatwasser

Minpunt:

  • Niet in andere maten verkrijgbaar

Het merk Barista & Co maakt de beste en mooiste producten om thuis de lekkerste koffie te bereiden met de hand! Na het gebruik van deze producten heeft u niet eens meer behoefte aan dure koffiemachines! Dit merk brengt u terug naar de basis met een goede uitrusting van cafetières tot bijzondere bekers.

Merk "Barista & Co"
Het merk Barista & Co maakt de beste en mooiste producten om thuis de lekkerste koffie te bereiden met de hand! Na het gebruik van deze producten heb je niet eens meer behoefte aan dure koffiemachines! Dit merk brengt je terug naar de basis met een goede uitrusting van cafetières tot bijzondere bekers.
Aantal in verpakking: 1
Aantal kopjes: 3
Anti-drup: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Glas,RVS,Siliconen
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.