Core Koffiebonenmaler, met UK Stekker, Zwart - Barista & Co

Productnummer: 5060433794285
Fabrikant: Barista & Co
Lengte: 26 mm
Breedte: 45 mm
Hoogte: 14 mm
Productinformatie "Core Koffiebonenmaler, met UK Stekker, Zwart - Barista & Co"

Als je gek bent op echt goede koffie, dan is een stevige bonenmaler een must-have voor jou! De Core bonenmaler van Barista & Co mag zich met recht rekenen tot één van de betere van zijn soort. Met een simpele druk op de knop is oude, voorgemalen koffie vanaf nu verleden tijd en kun je je dagelijkse bakje koffie geven wat hij verdient. De Core bonenmaler heeft een elegant en slank design waardoor hij niet al teveel ruimte op het aanrecht in beslag neemt. De slijtvaste, RVS maalschijf kan op wel 40 verschillende standen worden ingesteld waardoor zowel grof als fijngemalen koffie geen enkel probleem is. Of je nou van een sterke espresso of een pot filterkoffie wilt zetten. In tegenstelling tot andere bonenmalers, is de maalschijf makkelijk toegankelijk met een druk op de knop waardoor schoonmaken of vervangen eenvoudig is. Door de sterke motor heeft het apparaat een maalsnelheid van 415 tpm waardoor de schadelijke warmte geen invloed heeft op de gemalen koffie. Toch is het apparaat vrij stil met zijn 75 db. De maler kan worden ingesteld op basis van tijd of op basis van hoeveelheid. De opvangbak kan gemakkelijk worden verwijderd waardoor hij op een weegschaal gebruikt kan worden. Eventueel resterende gemalen koffie kan in deze opvangbak veilig bewaard worden (tot 120 gram) en is voorzien van een uv bescherming. De bonenhouder heeft een inhoud van 240 gram en is eveneens voorzien van een uv bescherming. Let er op dat deze bonenmaler is voorzien van een UK stekker!

Inhoud:

  • Basis apparaat
  • Maalschijf
  • Bonenhouder
  • Opvangbak
  • Piston opzetstuk
  • Maatschep
  • Schoonmaakborsteltje

Pluspunten:

  • Sterke en stille motor
  • Opvangbak en bonenhouder voorzien van uv bescherming
  • Tot wel 40 verschillende maalstanden

Minpunt:

  • Heeft een UK stekker

Het merk Barista & Co maakt de beste en mooiste producten om thuis de lekkerste koffie te bereiden met de hand! Na het gebruik van deze producten heeft u niet eens meer behoefte aan dure koffiemachines! Dit merk brengt u terug naar de basis met een goede uitrusting van cafetières tot bijzondere bekers.

Merk "Barista & Co"
Het merk Barista & Co maakt de beste en mooiste producten om thuis de lekkerste koffie te bereiden met de hand! Na het gebruik van deze producten heb je niet eens meer behoefte aan dure koffiemachines! Dit merk brengt je terug naar de basis met een goede uitrusting van cafetières tot bijzondere bekers.
Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.