Nordic Kitchen Spatel - Zwart - Eva Solo

€ 23,99

% € 24,99 (4% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 5706631187411
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 65 mm
Breedte: 280 mm
Hoogte: 296 mm
Productinformatie "Nordic Kitchen Spatel - Zwart - Eva Solo"

Deze veelzijdige spatel van Eva Solo maakt het koken en bakken in de keuken een stuk makkelijker. De rustieke eikenhouten handgreep in combinatie met de zwarte siliconen spatel geven je keuken een stijlvol tintje. De spatel is multifunctioneel. Gebruik hem bijvoorbeeld om een luchtig beslag te mengen, gebruik hem als opscheplepel of gebruik hem in potten en pannen tijdens het koken. Het siliconen zorgt ervoor dat de potten en pannen niet zullen beschadigen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat ingrediënten niet zo makkelijk aan de spatel blijven plakken. Samen met de comfortabele handgreep zorgt het voor prettige manier van koken.

Pluspunten:

  • Maakt het bakken en koken makkelijker
  • Kan gebruikt worden bij pannen met alle soorten coatings
  • Goede grip

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser vanwege de houten handgreep

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Diameter in cm: 15.7
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Eikenhout,Siliconen
Tarrafunctie: Nee
Type lepel: Spatel
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.