Nordic Kitchen Hapjespan - Ø 24 cm - 2,5 liter - Zwart - Eva Solo

€ 125,99

% € 139,00 (9.36% bespaard)

Uitverkocht

Productnummer: 5706631166416
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 25 mm
Breedte: 31 mm
Hoogte: 10 mm
Productinformatie "Nordic Kitchen Hapjespan - Ø 24 cm - 2,5 liter - Zwart - Eva Solo"

Deze sauteerpan van Eva Solo is speciaal ontworpen met een gietijzeren look en past daarom perfect bij de Nordic Kitchen serie. Ondanks dat de pan er uitziet als zwaar gietijzer is hij eigenlijk gemaakt van aluminium met uitstekende warmtegeleidende eigenschappen. De pan is daarnaast ook voorzien van 4 laagse anti aanbaklaag en is juist zeer licht in gewicht. Hierdoor is hij makkelijk te hanteren en heb je weinig olie of boter nodig tijdens het gebruik. Daarnaast is hij door het materiaal eenvoudig schoon te maken.

De pan is voorzien van een hoge rand waardoor hij ideaal is voor sauteren en sudderen. Omdat de pan bestand is tegen hoge temperaturen, is hij ook geschikt om in de oven te gebruiken. Braad bijvoorbeeld heerlijke gehaktballetjes aan op het vuur en laat ze vervolgens verder garen in de oven. Of wat dacht je van een lekkere warme stoofpot? Let er wel op dat alle onderdelen van de pan heet kunnen worden. Maar vanwege de brede handgrepen is hij zelfs met ovenwanten makkelijk hanteerbaar. De pan heeft een inhoud van 2,5 liter en heeft een diameter van 24 cm.

Pluspunten:

  • Lijkt op gietijzer, maar is juist licht in gewicht en voorzien van anti aanbaklaag
  • Geschikt voor alle hittebronnen, inclusief inductie en oven
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunt:

  • Ondanks dat hij geschikt is voor de vaatwasser, raden wij je aan om hem met de hand af te wassen voor een langere levensduur.

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Afgietsysteem: Nee
Diameter in cm: 25.0
Garantie: 2 Jaar
Geschikt voor warmtebron: Gas,Inductie,Elektrisch,Halogeen,Keramisch
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Materiaal deksel: Aluminium
Type handgreep: Vast
Type pan: Sauteerpan
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.