Nordic Kitchen Kookpan - Ø 25.5 cm - 6 liter - Bruin - Eva Solo

€ 135,99

% € 149,00 (8.73% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 5706631183079
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 25.5 mm
Breedte: 32 mm
Hoogte: 16.4 mm
Productinformatie "Nordic Kitchen Kookpan - Ø 25.5 cm - 6 liter - Bruin - Eva Solo"

De kookpannen van de Nordic Kitchen serie zijn ideaal voor het maken van soep en stoofpotten tot het koken en blancheren van groente. Omdat de pan hoge temperaturen kan weerstaan, is hij (zonder deksel) ook geschikt voor de oven. De handgrepen zijn gemaakt massief RVS en worden om die reden minder snel heet, tenzij je de pan gebruikt op een gaskookplaat of in de oven. Daarnaast is de pan makkelijk stapelbaar zodat je hele pannenset minder ruimte in beslag neemt. De pan heeft een inhoud van 6 liter en een diameter van 25,5 cm. Ook is hij geschikt voor alle hittebronnen, inclusief inductie. De pan is (zonder deksel) geschikt voor de vaatwasser.

Tijdens het creëren van de Nordic Kitchen pannen in RVS was de combinatie van een stijlvol ontwerp en functionaliteit de grootste prioriteit. De serie is ideaal voor dagelijks gebruik en voor het direct aan tafel serveren van gerechten. De materialen zijn van hoge kwaliteit en zijn extreem slijtvast waardoor de pannen jaren mee gaan. De eikenhouten stelen en handgrepen hebben een aantrekkelijk design en zorgen ervoor dat je de pannen gemakkelijk naar de tafel kunt verplaatsen. Creeër je eigen stijl door de pannen te combineren met de zwarte pannen van de Nordic Kitchen serie.

Pluspunten:

  • Hoge kwaliteit pan voor dagelijks gebruik
  • Makkelijk stapelbaar
  • Geschikt voor alle hittebronnen, inclusief inductie

Minpunt:

  • De deksel is niet geschikt voor de oven of de vaatwasser vanwege de houten knop

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Afgietsysteem: Nee
Diameter in cm: 25.5
Garantie: 2 Jaar
Geschikt voor warmtebron: Gas,Inductie,Elektrisch,Halogeen,Keramisch
Kleur: Zilver
Materiaal: Eikenhout,RVS
Materiaal deksel: RVS,Eikenhout
Type handgreep: Ergonomisch
Type pan: Kookpan
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.