Nordic Kitchen Thermoskan - 1 liter - Zwart - Eva Solo

€ 67,99

% € 74,99 (9.33% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950027034213
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 126 mm
Breedte: 179 mm
Hoogte: 202 mm
Productinformatie "Nordic Kitchen Thermoskan - 1 liter - Zwart - Eva Solo"

De Nordic Kitchen Thermoskan van Eva Solo is gemaakt van zwart kunststof en past, vanwege zijn vorm en design, perfect bij de andere items uit de Nordic Kitchen serie. De binnenkant van de thermoskan is gemaakt van RVS en zorgt ervoor dat de thee of koffie een stuk langer warm blijft. Dit betekent ook dat de kan erg robuust en schokbestendig is. De unieke eikenhouten handgreep zorgt voor een goede grip tijdens het inschenken. Daarnaast is de RVS schenktuit zo ontwikkeld dat hij 100% drup- en lekvrij is. De thermoskan heeft een inhoud van 1 liter en is zwart van kleur. Hij is ook verkrijgbaar in een zilveren kleur.

Pluspunten:

  • 100% drup- en lekvrij
  • Mooi te combineren met andere items uit de Nordic Kitchen serie
  • Houdt koffie en thee langer warm

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Ja
Diameter in cm: 12.6
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Materiaal: Eikenhout,Kunststof,RVS
Materiaal deksel: Kunststof
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.