Nordic Kitchen Thermo Cafetiére - 1 liter - Zilver - Eva Solo

€ 81,99

% € 89,99 (8.89% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 5706631182249
Fabrikant: Eva Solo
Lengte: 110 mm
Breedte: 165 mm
Hoogte: 200 mm
Productinformatie "Nordic Kitchen Thermo Cafetiére - 1 liter - Zilver - Eva Solo"

De Nordic Kitchen cafetière heeft een elegant, Scandinavisch design en is voorzien van dubbelwandig RVS waardoor hij extra uniek is. Hij houdt de koffie langer warm waardoor hij tegelijk ook de functie heeft van een thermoskan. De unieke eikenhouten handgreep zorgt voor een stevige grip tijdens het serveren. Daarnaast is de cafetière voorzien van speciaal ontworpen schenktuit welke 100% drup vrij is. De Nordic Kitchen serie bevat 3 verschillende kannen in geborsteld RVS: een waterkoker, een cafetière en een thermoskan. Op die manier kun je verse thee en koffie serveren en warmhouden in de thermoskan. De drie kannen hebben een minimalistisch en stijlvol uiterlijk waardoor ze niet misstaan op het aanrecht of zelfs op de eettafel. Deze cafetière heeft een inhoud van 1 liter, wat gelijk staat aan 8 kopjes koffie.

Hoe werkt het:

Schep gemalen koffie onderin de kan en giet er kokend water overheen. Roer en plaats de zeef aan de bovenkant in de kan en laat de koffie ongeveer 4 minuten trekken. Druk nu de zeef naar beneden en serveer de koffie.

Pluspunten:

  • 100% drup vrij
  • Cafetière en thermoskan tegelijk
  • Staat mooi op tafel of op het aanrecht

Minpunt:

  • Niet geschikt voor de vaatwasser vanwege de houten handgreep

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

Merk "Eva Solo"

Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk dat bestaat sinds 1913. Na de eerste grote doorbraak in 1952 met een brood- en vleessnijmachine, volgden er nog veel meer successen. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen zijn mooi om naar te kijken, maar nog leuker om te gebruiken en te hebben!

Aantal in verpakking: 1
Anti-drup: Ja
Diameter in cm: 11.0
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zilver
Materiaal: Eikenhout,RVS
Materiaal deksel: RVS
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.