Afvalemmer, RVS, Donker Grijs, 30 L - Kela | Davino

€ 129,99

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4025457109096
Fabrikant: Kela
Lengte: 34 mm
Breedte: 30.5 mm
Hoogte: 61 mm
Productinformatie "Afvalemmer, RVS, Donker Grijs, 30 L - Kela | Davino"

Afvalemmer, RVS, Donker Grijs, 30 L – Kela | Davino

De Davino Serie van Kela bestaat uit prachtige afvalemmers voor in het hele huis. De serie wordt gekenmerkt door het strakke design en de goede kwaliteit. Deze afvalemmer heeft een inhoud van 30 liter waardoor hij het ideale formaat heeft voor de keuken of andere grotere ruimtes in huis. Het voetpedaal en de silent close deksel zorgen ervoor dat je de pedaal afvalemmer gemakkelijk kunt openen zonder je handen te gebruiken. De deksel kan lichtjes naar achteren gedrukt worden waardoor deze open blijft staan. Hierdoor kun je de binnenemmer eenvoudig verwijderen om de afvalzak te kunnen verwisselen. Deze afvalemmer is ook verkrijgbaar in 6 liter en 12 liter varianten.

Pluspunten:

  • Silent close deksel
  • Voorzien van voetpedaal
  • Uitneembare binnenemmer

Minpunt:

  • Door zijn grotere formaat minder geschikt voor kleinere ruimtes

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Afstandsbediening: Nee
Anti-slip: Ja
App beschikbaar: Nee
Barometer: Nee
Blue filter: Nee
Dimfunctie: Nee
Fingerprintproof: Nee
Garantie: 2 Jaar
Incl Passe Partout: Nee
Inclusief kabel: Nee
Kleur: Grijs
Luchtdicht: Nee
Materiaal: Kunststof,RVS
Materiaal deksel: RVS
Met Atletenprogramma: Nee
Met Clipsluiting: Nee
Met soft-close: Ja
Met wielen: Nee
Oplaadbaar: Nee
Opvouwbaar: Nee
Serie: Davino
Speciaal voor kinderen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.