Pedaal Afvalemmer, 5 L, Zwart - Kela | Mats

Productnummer: 4025457237027
Fabrikant: Kela
Lengte: 20.5 mm
Breedte: 20.5 mm
Hoogte: 27 mm
Productinformatie "Pedaal Afvalemmer, 5 L, Zwart - Kela | Mats"

Pedaal Afvalemmer, 5 L, Zwart – Kela | Mats

De Mats pedaalemmer van Kela heeft een inhoud van 3 liter en heeft daardoor het ideale formaat voor het toilet of de badkamer. Dankzij de ruime keuze uit verschillende kleuren, is deze afvalemmer goed te combineren met de andere items in je badkamer of toilet. De pedaal afvalemmer is voorzien van een uitneembare binnenemmer van kunststof welke je gemakkelijk kan verwijderen dankzij het hengsel. Doordat de deksel verticaal kan worden vastgeklikt is het verwijderen van de binnenemmer en het verwisselen van de afvalzak geen enkel probleem. Verder is het voetpedaal en de onderkant van de pedaalemmer voorzien van een antislip laag. Deze pedaal afvalemmer is ook verkrijgbaar in een 3 liter en een 12 liter variant.

Pluspunten:

  • Silent close deksel
  • Uitneembare binnenemmer
  • Makkelijk te combineren met andere badkamer items

Minpunt:

  • Minder geschikt om als enige huisafvalemmer te gebruiken

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Afstandsbediening: Nee
Anti-slip: Ja
App beschikbaar: Nee
Barometer: Nee
Blue filter: Nee
Dimfunctie: Nee
Fingerprintproof: Nee
Garantie: 2 Jaar
Incl Passe Partout: Nee
Inclusief kabel: Nee
Kleur: Zwart
Luchtdicht: Nee
Materiaal: Kunststof,Metaal
Materiaal deksel: Metaal
Met Atletenprogramma: Nee
Met Clipsluiting: Nee
Met soft-close: Ja
Met wielen: Nee
Oplaadbaar: Nee
Opvouwbaar: Nee
Serie: Mats
Speciaal voor kinderen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.