Gastendoek, Fluweel Rood - Kela | Leonora

Productnummer: 4025457234378
Fabrikant: Kela
Lengte: 30 mm
Breedte: 50 mm
Productinformatie "Gastendoek, Fluweel Rood - Kela | Leonora"

Gastendoek, Fluweel Rood – Kela | Leonora

Het Leonora gastendoekje van Kela is er in zoveel kleuren dat er altijd wel een kleur tussen zit die bij het toilet past. Daarnaast is het gastendoekje voorzien van een elegante sierrand voor een extra luxe uitstraling. Handig om na het wassen je handen te kunnen afdrogen. Het gastendoekje is gemaakt van 100% katoen en kan tot 60 ℃ gewassen worden. Het gastendoekje heeft een afmeting van 30 x 50 cm en kan goed gecombineerd worden met de andere items uit dezelfde serie voor een complete set.

Kela heeft een speciaal kleurconcept ontwikkeld waardoor je het textiel perfect kunt combineren met andere badkamer accessoires. Combineer het textiel van de Leonora serie bijvoorbeeld met bekers, zeepdispensers, zeepschaaltjes, toiletborstels en zelfs de pedaal afvalemmers van Kela en geef je badkamer op een eenvoudige manier een compleet ander uiterlijk.

Pluspunten:

  • 100% katoen
  • Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren
  • Goed te combineren met andere badkamer items

Minpunt:

  • Moet regelmatig gewassen worden

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Anti-slip: Nee
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Rood
Materiaal: Katoen
Opdruk: Geen
Serie: Leonora
Type Handdoek: Gastendoekje
Wasbaar: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.