Badmat, Middel, Graniet Grijs - Kela | Leana

€ 29,99

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4025457235160
Fabrikant: Kela
Lengte: 80 mm
Breedte: 50 mm
Productinformatie "Badmat, Middel, Graniet Grijs - Kela | Leana"

Badmat, Middel, Graniet Grijs – Kela | Leana

Deze prachtige Leana badmat van Kela is gemaakt van 100% katoen en voorzien van een handige antislip laag aan de onderzijde. Het laagpolige materiaal heeft een karakteristiek gevlochten uiterlijk wat hem uitermate geschikt maakt voor iedere badkamer. Daarnaast is de badmat ook goed te gebruiken bij vloeren met vloerverwarming. De badmat kan gewassen worden op 30℃ en heeft een afmeting van 50 x 80 x 0.5 cm. Kies uit verschillende kleuren en afmetingen om hem goed af te stemmen op de badkamer.

Kela heeft een speciaal kleurconcept ontwikkeld waardoor je het textiel perfect kunt combineren met andere badkamer accessoires. De Leana badmat is bijvoorbeeld te combineren met het bad textiel van de Ladessa serie welke vervolgens weer goed gecombineerd kan worden met de bekers, zeepdispensers, zeepschaaltjes, toiletborstels en zelfs de pedaal afvalemmers van Kela. Hierdoor geef je badkamer op een eenvoudige manier een compleet ander uiterlijk.

Pluspunten:

  • Voorzien van antislip laag aan de onderzijde
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Goed te combineren met andere badkamer items

Minpunt:

  • Mag niet heter dan 30 ℃ gewassen worden

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Anti-slip: Ja
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Grijs
Materiaal: Katoen
Opdruk: geweven print
Serie: Leana
Type Badkamermat: Vloerkleed
Wasbaar: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.