Afdruipmat, Mintgroen - Kela | Rapida

€ 8,50

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4025457117084
Fabrikant: Kela
Lengte: 50 mm
Breedte: 38 mm
Hoogte: 0.2 mm
Productinformatie "Afdruipmat, Mintgroen - Kela | Rapida"

Afdruipmat, Mintgroen - Kela | Rapida

Wie nog regelmatig de afwas met de hand wast zal ongetwijfeld niet zonder kunnen: de afdruipmat. Anders dan een rek is een afdruipmat niet geschikt om borden in te kunnen zetten. Een mat is met name geschikt voor omgekeerde pannen, borden en platte keukenmaterialen als messen en pollepels. De mat zorgt er voor dat al jouw gewassen borden, bestek en pannen een veilige plek hebben om langzaam op te drogen. Zoals de naam van de mat al doet vermoeden is deze heel Rapida en binnen enkele minuten weer droog en makkelijk op te ruimen.


Pluspunten:

  • Goede kwaliteit
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Onmisbaar tijdens de handwas


Minpunt:

  • Biedt niet de mogelijkheid om borden rechtop te kunnen zetten


Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Afstandsbediening: Nee
App beschikbaar: Nee
Barometer: Nee
Blue filter: Nee
Dimfunctie: Nee
Fingerprintproof: Nee
Garantie: 2 Jaar
Incl Passe Partout: Nee
Inclusief kabel: Nee
Kleur: Groen
Materiaal: Polyester
Met Atletenprogramma: Nee
Met Clipsluiting: Nee
Met soft-close: Nee
Oplaadbaar: Nee
Opvouwbaar: Nee
Serie: Rapida
Speciaal voor kinderen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.