Koffiemolen, Zwart - Kela | Carolina

Productnummer: 4025457118098
Fabrikant: Kela
Lengte: 10 mm
Breedte: 9.5 mm
Hoogte: 19 mm
Productinformatie "Koffiemolen, Zwart - Kela | Carolina"

Koffiemolen, Zwart - Kela | Carolina

Wat is er nou heerlijker dan de dag beginnen met een verse kop koffie? Want de lekkerste koffie maak je natuurlijk gewoon zelf! Met de koffiemolen uit de Carolina-serie van Kela maal je met alle gemak van de wereld jouw koffiebonen, zodat je vervolgens zelf jouw heerlijke kop koffie kan zetten! Je vult de koffiebonen bij via de bovenkant van de molen en kiest jouw maalgraad uit. Hou je bijvoorbeeld van een sterke espresso? Dan zet je de molen gewoon van 1 tot en met 1,5. Ben je meer van de filterkoffie? Dan kan je de molen gewoon tussen de 3,5 en 4 draaien. Ben jij toch meer van Cold brew coffee? Dan zet je de molen gewoon tussen de 6 en 7. Als je de juiste maalgraad hebt gekozen, kan je de koffie gaan malen en het begin van een heerlijke bak koffie is er! Om altijd gemalen koffie bij de hand te hebben, is het ook mogelijk om het extra voorraadpotje uit de Carolina-serie aan te schaffen. Hiermee kan je gemalen koffie bewaren, zodat je deze altijd gelijk kan gebruiken! Heb je liever een andere kleur? Deze koffiemolen is ook verkrijgbaar in het wit!

Pluspunten:

  • Makkelijk te gebruiken
  • Instelbare maalgraad
  • Leuk om cadeau te geven aan de koffieliefhebber

Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een andere kleur?

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: RVS
Materiaal deksel: RVS
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.