Keukenrasp, fijn - RVS - 32 cm - Kela | Rondo

€ 20,99

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4025457125713
Fabrikant: Kela
Lengte: 32 mm
Breedte: 6.5 mm
Hoogte: 7 mm
Productinformatie "Keukenrasp, fijn - RVS - 32 cm - Kela | Rondo"

Keukenrasp, fijn - RVS - 32 cm - Kela | Rondo

When life gives you lemons, make lemonade! Ga je een heerlijk limoentje raspen of ga je toch liever voor een lekkere citroen? Daarvoor gebruik je deze fijne keukenrasp uit de Rondo-serie van Kela! Deze rasp is gemaakt van roestvrij staal en heeft een speciale ergonomsiche handgreep, waardoor deze gemakkelijk in gebruik is! Daarnaast heeft het uiteinde van de rasp een anti-slip-coating, waardoor je extra veel grip hebt tijdens het raspen! Na gebruik kan je de rasp gewoon reinigen in de vaatwasser en als deze schoon is, kan je de rasp gewoon ophangen aan het ophangoog in het handvat! Als klap op de vuurpijl beschikt de rasp over een speciale beschermkap, waardoor zowel jouw handen als de rasp beschermd zijn tegen de vlijmscherpe mesjes! Heb je toch een andere rasp nodig? Deze rasp is er ook als extra fijn, grof en extra grof!

Pluspunten:

  • Inclusief ergonomisch handvat
  • Anti-slip
  • Vaatwasbestendig

Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een andere grofheid?

Fijn of grof? Het maakt allemaal niet uit! De raspen uit de Rondo-serie van Kela zijn altijd fijn te gebruiken! Deze beschikken over een ergonomisch handvat en een anti-slip-coating aan het uiteinde, zodat jouw gebruiksgemak groot is en je geen spijt zal krijgen van jouw aankoop!

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.