Bakspatel Geperforeerd, Siliconen - Kela | Tom

€ 10,50

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4025457125812
Fabrikant: Kela
Lengte: 29 mm
Breedte: 7 mm
Hoogte: 3 mm
Productinformatie "Bakspatel Geperforeerd, Siliconen - Kela | Tom"

Bakspatel Geperforeerd, Siliconen - Kela | Tom

Ga je vandaag een lekker visje bereiden of grill je vandaag liever een heerlijke hamburger? Met deze bakspatel uit de Tom-serie van Kela doe je dit letterlijk in een handomdraai! De spatel heeft afgeronde randen, waardoor je het voedsel nog makkelijker oppakt, omdraait en in de hoeken van de pan komt! Daarnaast heeft deze spatel gleuven, waardoor het vocht makkelijk wegloopt! Doordat de spatel gemaakt is van siliconen kan deze gebruikt worden in elk soort pan, zonder schade veroorzaakt aan de bodem! Verder hoef je ook niet bang te zijn dat er door de hitte van een pan iets met de spatel gebeurt, want deze is hittebestendig tot 250°C! Heb je genoten van jouw heerlijke visje of die lekkere hamburgers, dan kan je de spatel gewoon reinigen in de vaatwasser! Is deze schoon? Dan hang je deze gemakkelijk op aan het ophangoog!


Pluspunten:

  • Afgeronde randen
  • Hittebestendig
  • Vaatwasbestendig

Minpunt:

  • Niet verkrijgbaar in een andere kleur


Heerlijk bakken en koken en voorzien zijn van alle gemakken? Dan heb je de producten uit de Tom-serie van Kela nodig! Deze producten zijn gemaakt van siliconen, waardoor deze zacht zijn en geen schade aan jouw pannen zullen aanbrengen. Verder zijn deze hittebestendig tot 250°C en reinig je deze eenvoudig in de vaatwasser, waardoor jij naast plezier alleen maar gemak ervaart in de keuken!

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Grijs
Materiaal: Siliconen
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Werkt op batterijen: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.