Theedoek, Lichtgrijs - Kela | Tia

€ 7,50

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4025457127038
Fabrikant: Kela
Lengte: 70 mm
Breedte: 50 mm
Productinformatie "Theedoek, Lichtgrijs - Kela | Tia"

Theedoek, Lichtgrijs - Kela | Tia

Heb jij genoten van jouw heerlijke gerecht en ben je klaar om de afwas te gaan doen? Dit doe je natuurlijk met de theedoek uit de Tia-serie van Kela! Deze theedoek is gemaakt van katoen en maakt jouw afgewassen servies in een handomdraai droog! Na de afwas hang je de theedoek uit en wil je deze reinigen, dan kan deze tot 60°C in de wasmachine gereinigd worden! Ben je toch op zoek naar een andere kleur? Deze theedoek is ook verkrijgbaar in het donkergrijs, mintgroen, blauw en lila! Daarnaast is deze theedoek er ook met een streep in het ontwerp.


Pluspunten:

  • Theedoek in de wasmachine te reinigen tot een temperatuur van 60°C
  • Beschikbaar in verschillende kleuren
  • Droogt jouw afwas eenvoudig

Minpunt:

  • Zonder ophanglus


Veiligheid en hygiëne gaan boven alles in de keuken en de Tia-serie van Kela heeft dit hoog in het vaandel staan. Om deze reden zorgen de producten uit deze serie ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde manier kan koken en het design zich bovendien leent als perfect accessoire voor jouw keuken.

Het Duitse Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern, hoge kwaliteits assortiment voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Merk "Kela"
Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf welke altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen zeer goede prijzen ben je met een aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 2 Jaar
Kleur: Grijs
Materiaal: Katoen
Opdruk: Geen
Serie: Tia
Wasbaar: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.