Vliegenkap Groene Bladeren, 35,5 cm – HKS Selection

€ 15,99

Productnummer: 7141216717146
Fabrikant: HKS Selection
Lengte: 35.5 mm
Breedte: 35.5 mm
Hoogte: 11 mm
Productinformatie "Vliegenkap Groene Bladeren, 35,5 cm – HKS Selection"

Vliegenkap Groene Bladeren, 35,5 cm – HKS Selection

Word jij ook niet vrolijk van onuitgenodigde (vliegende) insecten bij jou aan tafel? Dan is deze vliegenkap precies wat jij nodig hebt! Deze handige tool schermt jouw etenswaren af tegen fruitvliegjes, bijen, vliegen en andere lastpakjes. Dankzij de ring aan de bovenkant is de vliegenkap gemakkelijk op te tillen zodat jij ongestoord kan genieten van de overheerlijke verse broodjes, kaasjes, snacks of fruit die op tafel staan. De kap is gemaakt van metaal en is herbruikbaar. Deze vliegenkap met groene bladeren als print is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat met een diameter van 30,5 cm.

Pluspunten:

  • Beschermt jouw voedsel tegen (vliegende) insecten
  • Herbruikbaar
  • Ook verkrijgbaar in kleiner formaat

Minpunt:

  • De kap is niet opvouwbaar

HKS Selection biedt verschillende gebruiksproducten voor in en om de keuken. Van vliegenkappen tot opvouwbare messenslijpers. Zo is ook de Garlic Press Boxring is een zeer geliefd product. Ideaal voor het snel 'crushen' van grote hoeveelheden knoflook. Stuk voor stuk doordachte producten met een hoog gebruiksgemak!

Merk "HKS Selection"
HKS Selection biedt jou een selectie van dé beste gebruiksproducten voor huis en keuken. Het eigentijdse bedrijf heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit sterke merken, hoogwaardige producten en unieke noviteiten. Alle producten zijn stuk voor stuk doordacht om jou een buitengewone gebruikservaring te bieden in eigen huis en keuken.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 1 jaar
Kleur: Groen
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Kunststof,Metaal
Met soft-close: Nee
Tarrafunctie: Nee
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.