Bakvorm, Rechthoek, met Structuur, 24 x 32 cm, Aluminium - Nordic Ware | Naturals Prism

€ 32,50

% € 35,45 (8.32% bespaard)

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 011172466709
Fabrikant: Nordic Ware
Lengte: 32.7 mm
Breedte: 24.1 mm
Hoogte: 6.4 mm
Productinformatie "Bakvorm, Rechthoek, met Structuur, 24 x 32 cm, Aluminium - Nordic Ware | Naturals Prism"

De "9"x 13: Baking Pan" Prism Bakvorm van Nordic Ware

De 9x13"Baking Pan is een rechthoekige bakvorm van 24 x 32cm. Deze bakvorm is voorzien van het bekende Prism reliëf op de bodem. Hierdoor krijgt de warme lucht nog beter de kans om het gerecht tot in de perfectie te garen. Natuurlijk is deze bakvorm voor veel meer te gebruiken dan alleen cake. Dit formaat is ook perfect voor ovengerechten. kip, kalkoen en nog veel meer. Deze bakvorm is van aluminium maar zal nooit roesten, deze koop je voor het leven!

Pluspunten:

  • Gemaakt van aluminium
  • Duurzaam
  • Reliëfbodem
  • Gelijkmatige garing
  • Levenslange garantie

Minpunt:

  • Wij raden af om de bakvormen/-platen in de vaatwasser te reinigen. Dit gaat snel en gemakkelijk met de hand en zo kun je nog langer genieten van de bakvorm/-plaat.

Gebruik & onderhoud

  1. Voor het eerste gebruik, en na elk volgend gebruik, de bakvorm/-plaat met de hand reinigen met warm water en zeep. Langdurig weken wordt afgeraden.
  2. Reinigen in de vaatwasser wordt afgeraden omder er verkleuringen kunnen optreden door de reinigingsmiddelen. Deze verkleuringen zijn slechts cosmetisch en hebben geen invloed op de bakeigenschappen of de veiligheid van de pan.
  3. Nylon, houten of siliconen producten worden aangeraden om te gebruiken met deze bakvormen/-platen. Metalen keukengerei en schuursponsjes kunnen krassen veroorzaken op de bakvormen/-platen. Dit zal geen invloed hebben op de bakprestaties.
  4. Gebruik altijd ovenwanten bij het vervoeren van een hete bakvorm/-plaat.

Over de Naturals Prism Textured aluminium collectie

De 9 x 13" Baking Pan is onderdeel van de Naturals Prism collectie.
Anders dan de andere bakvormen van Nordic Ware hebben deze bakplaten en bakvorm een reliëfpatroon op de bodem. Dit patroon verbetert zowel de uitstraling als de prestaties. Het exclusieve Prisma-rooster vergroot de duurzaamheid en zorgt ervoor dat baksels gemakkelijk los laten, daarnaast is er nu meer ruimte voor de luchtstroom waardoor je veel gelijkmatiger kunt garen. Ook deze lijn heeft natuurlijk de ingekapselde, gegalvaniseerde stalen randen die kromtrekken voorkomt.

Over Nordic Ware

Nordic Ware bestaat als sinds 1946. Dave Dalquist begon samen met zijn vader, broer en vrouw Dotty in de kelder van hun huis met het maken van simpele bak artikelen. In al die jaren is Nordic Ware gegroeid van twee medewerkers tot honderden en hebben ze nu een catalogus vol met producten. Zo zijn er uiteraard de wereldberoemde bundts (tulbanden) maar ook bakplaten, complete seizoen gerelateerde series, koek stempels, mini bakvormen, wafelijzers, pancake pannen, grillplaten en geweldige bakaccessoires. De producten zijn wereldwijd te vinden en met trots kunnen zij zeggen dat Nordic Ware nog steeds eigendom is van dezelfde familie.
De eerste en bekendste bakvorm is de 'Original Bundt'. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de 'Original Bundt' al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.
Een bakvorm van Nordic Ware koop je voor het leven maar pas op, zodra je er één hebt geprobeerd... wil je er meer!

Merk "Nordic Ware"
De eerste en bekendste bakvorm is de 'Original Bundt'. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de 'Original Bundt' al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: Levenslang
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Aluminium
Serie: Naturals Prism
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.