Bakvorm voor Cheesecake, Losse Bodem, 15 cm, Aluminium - Nordic Ware | Naturals

€ 19,99

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 011172476005
Fabrikant: Nordic Ware
Lengte: 168 mm
Breedte: 168 mm
Hoogte: 64 mm
Productinformatie "Bakvorm voor Cheesecake, Losse Bodem, 15 cm, Aluminium - Nordic Ware | Naturals"

De "Chees Cake Pan with Removable Bottom" Bakvorm van Nordic Ware

Deze Cheese Cake bakvorm van 15 cm heeft een losse bodem. Hierdoor is iedere taart eenvoudig te lossen. Laat de cake in de vorm afkoelen en til hem omhoog, de vorm uit. Piece of cake! De vorm is gemaakt van natuurlijk aluminium wat zorgt voor een optimale warmte verdeling, hierdoor krijg je altijd een egaal gegaarde cake/taart. Dankzij zijn kleine formaat is hij geschikt om te gebruiken met een aantal hogedrukpannen / pressure cookers. Zet hem dan wel even op een rooster/onderzetter in de pan.

Pluspunten:

  • Gemaakt van aluminium
  • Duurzaam
  • Losse bodem
  • Gelijkmatige garing
  • Levenslange garantie

Minpunt:

  • Wij raden af om de bakvormen/-platen in de vaatwasser te reinigen. Dit gaat snel en gemakkelijk met de hand en zo kun je nog langer genieten van de bakvorm/-plaat.

Gebruik & onderhoud

  1. Voor het eerste gebruik, en na elk volgend gebruik, de bakvorm/-plaat met de hand reinigen met warm water en zeep. Langdurig weken wordt afgeraden.
  2. Reinigen in de vaatwasser wordt afgeraden omder er verkleuringen kunnen optreden door de reinigingsmiddelen. Deze verkleuringen zijn slechts cosmetisch en hebben geen invloed op de bakeigenschappen of de veiligheid van de pan.
  3. Nylon, houten of siliconen producten worden aangeraden om te gebruiken met deze bakvormen/-platen. Metalen keukengerei en schuursponsjes kunnen krassen veroorzaken op de bakvormen/-platen. Dit zal geen invloed hebben op de bakprestaties.
  4. Aluminium reageert op zure ingrediënten zoals azijn en tomatenproducten. Deze voedingsmiddelen kunnen de pan donkerder maken en zelfs aantasten bij langdurig gebruik.
  5. Gebruik altijd ovenwanten bij het vervoeren van een hete bakvorm/-plaat.

Over de Naturals Bakeware collectie

De Cheese Cake bakvorm is onderdeel van de Naturals Bakeware collectie.
Professionele banketbakkers en bakkerijen vertrouwens al jaren op zuiver aluminium voor perfecte resultaten, keer op keer. Met deze serie van Nordic Ware is dat thuis te evenaren. Deze hoogwaardige bakvormen zullen nooit roesten en helpen jou, keer op keer, naar dat perfecte resultaat. De ingekapselde, gegalvaniseerde randen zorgen ervoor dat de vormen nooit zullen kromtrekken. De Naturals Aluminium Bakeware serie bestaat uit bakplaten, ronde bakvormen, brood bakvormen, pizza platen, cupcake vormen en nog veel meer!

Over Nordic Ware

Nordic Ware bestaat als sinds 1946. Dave Dalquist begon samen met zijn vader, broer en vrouw Dotty in de kelder van hun huis met het maken van simpele bak artikelen. In al die jaren is Nordic Ware gegroeid van twee medewerkers tot honderden en hebben ze nu een catalogus vol met producten. Zo zijn er uiteraard de wereldberoemde bundts (tulbanden) maar ook bakplaten, complete seizoen gerelateerde series, koek stempels, mini bakvormen, wafelijzers, pancake pannen, grillplaten en geweldige bakaccessoires. De producten zijn wereldwijd te vinden en met trots kunnen zij zeggen dat Nordic Ware nog steeds eigendom is van dezelfde familie.
De eerste en bekendste bakvorm is de 'Original Bundt'. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de 'Original Bundt' al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.
Een bakvorm van Nordic Ware koop je voor het leven maar pas op, zodra je er één hebt geprobeerd... wil je er meer!

Merk "Nordic Ware"
De eerste en bekendste bakvorm is de 'Original Bundt'. Deze kwam op de markt in 1950 en werd beroemd toen ze hem gebruikte in een bakwedstrijd. Uiteraard won deze cake de eerste prijs en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De bundt, oftewel tulband, is zo geliefd bij bakliefhebbers dat alleen de 'Original Bundt' al bij circa 75 miljoen mensen in de kast staat.
Aantal in verpakking: 1
Diameter in cm: 16.5
Garantie: Levenslang
Kleur: Zilver
Magnetron bestendig: Nee
Materiaal: Aluminium
Serie: Naturals
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.