Blenders

De blender is door zijn gemak en kracht een niet te missen keukenapparaat. Een gladde soep of een heerlijk romige smoothie is met de juiste blender nog maar een fluitje van een cent. Door ons brede assortiment aan blenders hebben wij voor iedere taak het juiste apparaat en u zult versteld staan van de mogelijkheden. Of dit nu de stilste blender ter wereld is van Tur Mix of de Power Blender Pro van Espressions met onverwoestbare tritan kan.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Blenders voor ieder receptuur

Sauzen, soepen, smoothies en zelfs babyvoeding zijn nog maar enkele voorbeelden van wat je kan bereiden met een blender. Niet voor niets staat er in iedere professionele keuken een blender paraat om even snel iets klaar te maken. Wat te denken van Spaanse Gazpacho of een zomerse fruit compositie. Zowel op de televisie als in boeken worden blenders steeds vaker gebruikt. En dat zegt genoeg over de levensduur van dit product. Een goede blender is dus onmisbaar in de keuken.

Waar let u op bij aanschaf van een blender?

Bij de aanschaf van een blender is het belangrijk om van te voren te bepalen wat je ermee wilt doen. Zo is er bijvoorbeeld de blender van Dualit welke van ijs sneeuw kan maken. Dit geeft al aan wat de kracht van de motor is. Zodoende kunt u er ook bevroren vruchten en ijsblokjes in blenden. Veel blenders zijn uitermate geschikt voor de bereiding van warme gerechten door de glazen kan. Een nadeel van glas is echter dat deze sneller kunnen breken, daarom heeft Espressions de tritan kannen welke nagenoeg onverwoestbaar zijn. Misschien ben je op zoek naar een Oster blender? De nummer 1 uit de Verenigde Staten met een 6-bladig mes, een snelheid van 400km per uur en wel 28.000 toeren per minuut.

Lees meer