Broodroosters

De geur van vers geroosterd brood, daar wordt iedereen blij van. Een verse kop koffie of jus d'orange met heerlijk vers geroosterd brood: de perfecte zondag voor velen. Bij Habitas hebben wij verschillende broodroosters in ons assortiment. Zowel verschillend in kleur als in extra functies zijn er diverse opties voor dat perfecte geroosterde sneetje brood of tosti.De broodroosters van Dualit kunnen bijvoorbeeld met gebruik van de tosti tang gebruikt worden als tosti ijzer. Heeft u een groot gezin, dan hebben wij broodroosters met maar liefst zes gleuven. Nooit meer lang wachten dus op een snee geroosterd brood of een tosti.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Broodnodige informatie

Een broodrooster heb je tegenwoordig in veel soorten en maten. Van retro rood voor twee sneetjes tot aluminium met zes gleuven, een ontdooi en bagel functie. Een bagel functie houdt in dat er maar één kant van het broodje geroosterd wordt. Daarnaast hebben de broodroosters van Dualit een afgeschermde hittebron waardoor ze makkelijker zijn schoon te maken. Geen kaas meer tussen de warmte elementen en geen ellende met schoonmaken. Natuurlijk kan je nog steeds zelf bepalen hoe bruin de toast moet met een simpele handomdraai. Dualit doet erg zijn best om voor iedere keuken een mooi exemplaar te maken. Zo zijn er strakkere versies zoals de Architect lijn maar ook de retro rode of de Copper versie voor de mooie oldschool look. Neem er een tosti tang bij en je hebt twee apparaten in één. Misschien duurt het maken van een tosti of het roosteren van brood allemaal een beetje te lang met een groot gezin? Dan is de 'Dualit new gen' een optie. Deze broodrooster heeft namelijk wel 6 gleuven dus ook met een groter gezin kan iedereen tegelijk eten. 

Om het ontbijt compleet te maken mag ook een glas vers geperste jus d'orange of een heerlijk vers sapje uit de slowjuicer of blender niet ontbreken. U merkt het al, ook een goed begin van de dag start bij Habitas!

 

Lees meer