Sapcentrifuges & Citruspersen

Weinig tot geen tijd maar wel een gezonde levensstijl? Dan biedt een sapcentrifuge de uitkomst! Een sapcentrifuge duwt fruit door een snel ronddraaiende rasp en zorgt er voor dat u pulp en sap overhoudt. In tegenstelling tot een slowjuicer is een sapcentrifuge goedkoper en sneller en komt vaak in combinatie met een citruspers. Wilt u dus snel, grote hoeveelheden sap maken, dan is de sapcentrifuge de juiste keuze voor u.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Sapcentrifuges en citruspersen geven snel resultaat!

'Die apparaten zijn toch verschrikkelijk om schoon te maken?' is een vraag die we regelmatig te horen krijgen van onze klanten. Tegenwoordig bestaan sapcentrifuges echter niet meer uit tientalle losse onderdelen en zijn deze binnen no time weer schoon voor gebruik. Apparaten als de slowjuicer en de sapcentrifuge zijn de laatste tijd makkelijk schoon te maken en kunnen grotendeels in de vaatwasser. Alles wordt mooier, beter, sneller en simpeler.En laat dat nu net de kracht zijn van deze machines.

Met een sapcentrifuge pers je op hoge snelheid veel sap uit het fruit of de groenten, door middel van de snel draaiende centrifuge. Fruit hoeft niet schoon gemaakt te worden (op kiwi en citrusvruchten na) Enkel de pitten, zoals uit kersen en nectarines, dienen van te voren verwijderd te worden. De pulp wordt automatisch, net zoals bij de slowjuicer gescheiden van het sap. De Novis sapcentrifuge heeft zelfs een citruskegel als extra opzetstuk zodat je ook nog eens heerlijk verse jus 'd orange kan persen. Multifunctioneel én gezond dus! Ook voor sappen zijn tegenwoordig talloze  boeken te vinden waardoor je geïnspireerd raakt om eindeloos te combineren.  Probeer bijvoorbeeld eens de combinatie van mango met spaanse peper of avocado met banaan.

Habitas heeft verschillende sapcentrifuges van hoge kwaliteit en vandaag besteld is morgen in huis. Vanaf €25 wordt deze zelfs gratis verstuurd.

Lees meer