Slowcookers

Slowcookers hebben een grote toegevoegde waarde voor de keuken. Voor mensen die het ontzettend druk hebben en lange werkdagen maken of gewoon heerlijk willen genieten van gezonde, warme, voedende gerechten is een slowcooker ideaal. De slowcooker doet grotendeels het werk en door de bereiding op de lage temperatuur behoud je veel meer voedingsstoffen en dat komt de smaak ten goede!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Slowcooken is gezond, voedzaam en makkelijk!

Wat is er nu zo speciaal aan werken met de slowcooker? Wel, een gerecht bereiden in de slowcooker neemt veel tijd in beslag, maar kost weinig energie. Om een vergelijking te maken; één sessie met de slowcooker kost evenveel energie als één keer water koken met de waterkoker. Buiten dat het weinig energie kost qua huishouden, is ook het gebruiksgemak zeer moeiteloos. Voordat je naar je werk gaat voeg je alle ingrediënten samen in de slowcooker en stel je hem, wanneer mogelijk bij het gekozen model, in op de gewenste tijd. Zodra je thuis komt uit je werk of van een dagje winkelen staat er een heerlijke warme maaltijd klaar om opgediend te worden. Mocht je langer wegblijven dan de bereidingstijd, dan gaat de slowcooker met warmhoud-functie eerst nog over op warm houden voordat hij uit zal gaan. Uiteraard beschikt iedere slowcooker over een thermische beveiliging zodat deze nooit oververhit raakt.

Mocht je bij het gerecht graag rijst serveren dan is het aan te raden dit te doen in een aparte rijstkoker.  Dit is om te voorkomen dat je de rijst in de slowcooker té gaar kookt. Nooit meer te natte of niet goed gekookte rijst dus en ook de rijstkokers gaan uit zichzelf weer uit. Uiteraard worden ook de slowcookers en rijstkokers vanaf €25 gratis thuis gezonden en bestelt u vandaag, dan heeft u morgenavond al een vers bereidde maaltijd uit uw eigen slowcooker.

Lees meer