Slowjuicers

Sapjes zijn hot en dat is niet vreemd. Door het drinken van versgeperst sap uit groenten en fruit krijgt je lichaam veel voedingsstoffen binnen die bijdragen aan een gezonde way of life. Notabene zijn door de hype van sapjes drinken een enorme verzameling kookboeken op de markt met talloze recepturen. Zodoende is het leuk én lekker om vaak gebruik te maken van de slowjuicer naar uw wens. Met een uitgebreid assortiment aan deze juicers bieden wij voldoende keuze voor een gezonde levensstijl.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Waarom sap uit een slowjuicer?

Doordat een slowjuicer langzaam perst komt er in tegenstelling tot een blender of sapcentrifuge weinig tot geen warmte vrij en blijven er meer vitamines en mineralen behouden. Door het flinke aantal rotaties per minuut komt er bij een blender warmte vrij wat funest is voor de vitamines. Een slowjuicer daarentegen maakt weinig rotaties en zorgt hierbij voor een groot vitamine behoud. Bovendien maken deze doordat de slowjuicer veel minder moeite hoeft te doen veel minder herrie dan de sapcetrifuge. Daarnaast is het sap langer houdbaar, tot wel 72 uur, in bijvoorbeeld de stijlvolle flesjes van Style de vie. Anders dan bij blenders wordt het pulp bij zowel de slowjuicer als een sapcentrifuge direct gescheiden van het sap. Het 'pulp' wordt echter van een papier machée structuur zodat u kunt zien dat het optimale uit de vrucht is gehaald.

Zelfs met het overgebleven pulp zijn mogelijkheden te bedenken. Vang deze namelijk op en kneed ze tot balletjes, bak deze af en je hebt smakelijke fruit of groente koekjes.

Bij Habitas heeft u de keus uit verschillende merken slowjuicers zoals de Kuvings, Versapers, Wartmann en Montana. Dankzij deze brede keus is er in iedere prijscategorie een geschikte slowjuicer te vinden.

Vandaag besteld is morgen in huis en vanaf €25 gratis verzonden!

Lees meer