Keukentextiel

Met heerlijke geuren in de keuken en een feestelijk zicht op het bord is koken natuurlijk een feest voor de zintuigen. Het wordt echter nog veel leuker als de aankleding in de keuken matcht met de rest van je interieur. Denk hierbij aan mooie placemats, schorten voor man en vrouw en natuurlijk theedoeken en ovenwanten in diverse kleuren.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kleren maken de man (of vrouw)

Uiteraard staat de aankleding van uw keuken mooi voor het zicht, maar heeft u ook al gedacht aan een stukje veiligheid in de keuken? Een mooie ovenwant kan heel chique staan tijdens het serveren, maar is tevens een goede beschermer tegen de hitte en eventuele verwondingen. Deze zorgen er voor dat de arm tot en met de pols beschermd is en je dus zonder problemen een grote schaal uit de oven kunt halen. Ook de schorten van Ladelle zorgen er niet alleen voor dat de man of vrouw thuis er uit ziet om op te eten, maar zorgen ook voor een deel bescherming van de kleding. Dit scheelt weer een wasje draaien en dus meer tijd om na te tafelen.

Placemats zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, maar de vinyl placemats van Ladelle hebben een dusdanig luxe uitstraling dat deze voor een extra mooie aankleding van de tafel zorgt. Hiermee heeft u gelijk een rustige look aan tafel en zorgt dit voor een goede sfeer bij de gasten. Komt u vooral eens langs in ons filiaal in de Markthal om de schorten te passen. Mocht u echter uw juiste maat al weten dan kunnen deze uiteraard ook kosteloos thuis bezorgd worden.

Lees meer