Keukenschorten

Veiligheid staat voorop in de keuken! Dit wel zeggen dat het aan te raden is om de juiste kleding te dragen in de keuken of een omgeving waarin voedsel bereid wordt. Te denken aan koksmutsen en schorten. Ook is het voor de meeste mensen een vorm van herkenning zodat een keukenbrigade, personeel of de thuiskok herkent kan worden. Zorg daarom voor een juist schort voor de juiste persoon.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schorten voor dames, heren en de kids

Laten we eerlijk zijn; de dames onder ons zijn altijd bezig met mode en kleding. Het zal dan ook geen man verbazen dat ook in de keuken de vrouwen er graag op hun best uit willen zien. En dat kan bij Habitas, want we hebben diverse mooie keukenschorten van Ladelle welke gecoat zijn en zodoende dus makkelijk schoon te houden.  

Ook aan de stoere mannen is gedacht want wie wil er nou geen James Bond in de keuken zijn met het schort: ‘’Licensed to Grill’’? Gaat u echter voor de robuuste look dan hebben we natuurlijk ook leren schorten in diverse kleuren. Razend populair en natuurlijk erg stoer binnenshuis of buiten tijdens de barbecue.

Uiteraard is er ook aan de kleinste chefkoks en bakkertjes gedacht, want met een kinderschortje blijven de kinderkleertjes schoon en staat dit ook nog eens heel leuk tijdens het koekjes bakken. Komt u vooral eens langs in ons filiaal in de Markthal om de schorten te passen. Mocht u echter uw juiste maat al weten dan kunnen deze uiteraard ook kosteloos thuis bezorgd worden.

Lees meer