Ovenwanten & pannenlappen

Bij koken en bakken komen vaak hoge temperaturen kijken. Of je nu een mooi stuk gebraden vlees uit de oven haalt of bij het afgieten van je aardappelen of pasta, het blijft altijd oppassen. Geen mensenhand is bestand tegen dit soort hittes, dus zonder dat u enig risico loopt op verbranden gebruik je natuurlijk ovenwanten of een pannenlap.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Veiligheid staat voorop

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, veiligheid in de keuken staat voorop! Het zal namelijk niet de eerste keer zijn dat iemand kokend water over zich heen krijgt of zijn handen brandt aan een hete bakplaat. We kennen allemaal de katoenen pannenlappen, maar zijn deze echt warmte bestendig? Wellicht, voor een vrij korte tijd, maar al snel zult u merken dat de hitte hier met gemak doorheen komt. Tegenwoordig is de siliconen pannenlap of ovenwant een must have in de keuken. Niet alleen vanwege de grip maar ook de hittebestendigheid zorgt het siliconen er voor dat je eigenlijk niet meer zonder wil werken.

In ons assortiment aan pannenlappen en ovenwanten heb je de keuze uit diverse kleuren en merken. Wat te denken van het razend populaire Mastrad uit Frankrijk welke uitblinkt door zijn uitstraling en kwalitatief zeer sterke producten. Maar ook de ovenwanten bij uitstek van Kitchengrips zijn een uitstekende keuze om je handen ten alle tijden te beschermen tegen hitte en de losse grip zorgt er voor dat ook zware pannen met gemak opgetild kunnen worden. Mocht je benieuwd zijn geworden naar de pasvorm, kom dan eens langs in onze winkel in de Markthal om een ovenwant aan te trekken. Je zal zien dat deze handschoen iedereen past.

Lees meer