Barbecue

Tropische temperaturen in de lucht?
Dan kan de barbecue aan! Want wat is er nou gezelliger dan met familie en vrienden in de buitenlucht te tafelen en genieten van malse steaks, mooi gegaarde vis of vers gegrilde groenten? Kleine bijkomstigheid is natuurlijk wel dat je hier de juiste benodigdheden voor in huis hebt. Wij helpen je graag een handje!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Of het nu op de razend populaire Big Green Egg is of met gebruik van het letterlijk en figuurlijk smakelijke Everdure. Barbecueën blijft een feestje! Het is dan ook niet voor niets dat wij een ruim assortiment aan benodigdheden hebben om deze (vaak zomerse) bezigheid tot één van de leukste bereidingswijzes voor kookfanaten te maken.

Bij Habitas vind je naast diverse grills en barbecues ook divers kookgerei om je collectie barbecue accessoires compleet te maken. Wat dacht je van diverse vleestangen en –pincetten, vleesthermometers, satépennen en een ruim assortiment aan Big Green Egg accessoires? Het wordt echter nog veel leuker als de doorgewinterde barbecue fanaat zich gaat specialiseren en uitkomt bij pizzastenen, slowcookschalen of gietijzeren grillroosters.

Mocht u zich echter in de beginfase bevinden en wat meer willen inlezen in het bezig zijn met de barbecue dan hebben wij ook diverse kookboeken over barbecueën, grillen en de lekkerste recepturen voor zowel de rookoven als op de grill. Natuurlijk snappen wij dat je niet altijd in de mogelijkheid bent om een barbecue direct mee te nemen, daarom verzenden wij via onze webshop vanaf 25 euro gratis in heel Nederland.

Lees meer