Barbecue accessoires

Iedereen kent het wel; de zomer is aangebroken, de temperatuur stiijgt boven de 25 graden en de familie wordt uitgenodigd voor de eerste barbecue van het jaar. De grill wordt uit de schuur getrokken en je gaat op zoek naar vleestangen en andere gereedschappen. Dan besef je ineens dat die vleestang en satépennen van vorig jaar hun beste tijd wel gehad hebben. En daar bieden wij gelukkig uitkomst!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waar een grill is, is een weg!

Barbecueën is een leuke en vooral gezellige bezigheid, maar wat als je niet over de juiste gereedschappen beschikt om dit tot een goed einde te brengen? Dan wil de irritatie nog wel eens om de hoek komen kijken. Buiten de ‘gebruikelijke’ artikelen als houtskool, aanmaakblokjes en handschoenen zijn er natuurlijk ook maiskolf grills en grillborstels te krijgen. Ondanks dat deze essentiële gereedschappen een must have zijn, is het ook nog eens leuk om cadeau te doen of natuurlijk uw buren jaloers te maken.

Naast de bovengenoemde artikelen hebben wij een ruime sortering gemaakt in alles wat barbecuën tot één van de leukste hobbies maakt. Voor de populaire Big Green Egg hebben wij de nodige accessoires om ‘het Ei’ optimaal te kunnen gebruiken. Wat dacht je van de calzone pers, de comfortabele pizza schep of de (eigenlijk niet weg te denken) pizzasteen? Uiteraard bent u ook voor roken aan het goede adres want wij bieden diverse rookplanken, rookmot en rooksnippers.

Natuurlijk snappen wij dat een aantal van deze accessoires of grills niet direct mee te nemen zijn, daarom kunt u zowel op de website als in de winkel terecht voor al uw vragen en de service die wij ook aan huis leveren met onze web bestellingen.

 

Lees meer