Lotus Grill

De Lotus Grill is letterlijk en figuurlijk hot! De verklaring waarom is eigenlijk heel simpel te geven. Stel je voor; je zit met vrienden of familie gezellig in de tuin, boot of op de patio op die heerlijke zomerse dag… en dan begint het ineens te regenen. Einde barbecue en einde gezelligheid zou je normaal gesproken denken? Maar hier biedt de Lotus Grill uitkomst, want u verplaatst de grill en de gezelligheid gewoon naar binnen en gaat verder met de festiviteiten.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Het gebruik van de Lotus Grill

Hoe kan een grill rookvrij zijn zou je denken, want staat mijn huiskamer dan niet blauw van de rook? Nee, want door middel van de luchttoevoer kunt u traploos gewijs de hoeveelheid lucht verdelen. De Lotus Grill heeft namelijk een ingebouwde, op batterijen werkende ventilator die voor een blaasbalg effect zorgt. U plaatst de geurvrije brandpasta in de kolenhouder, steekt de brandpasta aan en de kolen worden aangewakkerd. Binnen drie minuten is de grill klaar om te gebruiken. Met de al eerder genoemde temperatuurregelaar wordt de ventilator aangedreven, hoe meer zuurstof hoe hoger de temperatuur. Bovendien zorgen de buitenste sleuven er voor dat de hete lucht vanuit de binnenste schaal naar buiten kan ontsnappen, zodoende blijft de Lotus Grill van buiten altijd koud en is daarom makkelijk te verplaatsen. Het beschermende grillplaatje zorgt er voor dat het vet nooit op het houtskool kan druppelen en de Lotus Grill blijft zodoende rookvrij.

Het gemak van de Lotus Grill

Uiteraard kunt u naast de zes hippe kleuren waarin de grill te verkrijgen is, ook nog de nodige accessoires aanschaffen om de ‘Lotus’ optimaal te kunnen benutten. Zo is er de teppanyaki plaat om ideaal op te kunnen grillen, het barbecue deksel voor gerechten die langer nodig hebben, maar ook de pizzasteen is een must have waarmee je de lekkerste krokante pizza’s bakt. Om de barbecue ook nog eens makkelijk mee te kunnen nemen worden de grills standaard in een handige tas geleverd zodat je ook anderen kunt laten meeproeven van deze eye catcher.

Lees meer