Yoder BBQ

Wie de Yoder Smoker wel eens heeft gezien zal zijn opgevallen wat een robuust en mannelijke design de Yoder eigenlijk heeft. Niet voor niets wordt deze grill door veel professionele koks gebruikt en is hij zelfs bij wedstrijden één van de favorieten. Om de buren echt jaloers te maken is de Yoder een must have voor de fanatiekelingen die méér willen dan de bouwmarkt barbecue.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Waar rook is, is vuur...

De oorsprong van de Smoker ligt in Hutchinson, Kansas City en als Amerikanen ergens verstand van hebben is het wel barbecueën. Dit verklaart ook gelijk waarom deze barbecue zo razend populair is. Vraag een gemiddelde fanatiekeling naar de Yoder en deze zullen louter positief zijn over deze geweldenaar.

De Yoder is namelijk geen huis, tuin en keuken barbecue, maar is door zijn volledige plaatstaal bewerking enorm krachtig en heeft een gegarandeerde levenslange garantie tegen slijtage en doorbranding. Waar de kleinste al bijna 115 kilo weegt is de zwaarste ruim 500 kilo. Dit zegt al voldoende over de degelijkheid en het gemak waarmee dit bakbeest de concurrentie aan durft te gaan.

Waarom de Yoder BBQ?

Wat maakt de Yoder nu dé must-have voor de fanatieke smoker? Niet alleen behoudt de grill veel langer zijn warmte door de behuizing, maar ook gebruikt hij veel minder hout dan de gemiddelde barbecue. De fanatieke smokers zullen weten wat deze details voor een optimale grill ervaring kunnen doen. Zo zijn de deuren gelast en zorgt het ontwerp er voor dat de rook blijft circuleren. Dit alles zal je gaan merken na bereiding op de smoker en de authentieke rooksmaak is er één om van te watertanden. Nota bene kan de Yoder gemodificeerd worden, zodat je de gewenste opties kunt laten toevoegen om iedereen jaloers te krijgen. Vanwege zijn omvang en grootte wordt de Yoder BBQ uiteraard kosteloos thuis bezorgd.

Lees meer