Koffie & Thee

Koffie en thee zijn hotter dan hot!
Niet alleen zijn het twee van de meest gedronken dranken ter wereld. Maar ook zijn ze vanwege de eenvoud van het bereiden ook nog eens snel klaar en ready to go! De heerlijke aroma’s van de diverse soorten koffie en thee zijn herkenbaar en bovendien erg aantrekkelijk. Zó aantrekkelijk dat je bij de geur van deze kruiden direct aan de slag wil gaan met vers gemalen koffiebonen en thee. Op welke manier? De keuze is aan jou!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met een cafetière kun je goed en gemakkelijk koffie zetten en heb je geen gasfornuis nodig. Doe grof gemalen koffie in de cafetière en laat deze een paar minuten trekken. Hierna trek je het filter naar beneden en duw je de koffie die in het water zweeft naar beneden. Verse koffie gegarandeerd!

Koffie gemaakt met een percolator lijkt weer helemaal een opleving mee te maken. Dit komt voornamelijk door het mooie design van huidige percolators en het ouderwetse gevoel van koffie zetten. Met de percolators van Bialetti of Le’Xpress krijg je een goede espresso op je gasfornuis of inductieplaat. Ga je op reis? Dan is het ook een fantastisch apparaat om mee te nemen op vakantie, zodat je ook onderweg kunt genieten van een kopje verse koffie.

Ook aan de thee liefhebbers is gedacht, want we hebben ook thee-eieren om heerlijke verse thee te kunnen zetten. Losse, verse theekruiden geven meer smaak en zijn in ontzettend veel lekkere soorten te krijgen. Van appeltaart thee tot glühwein thee, maar natuurlijk ook heerlijke vruchten. Alles is tegenwoordig mogelijk, dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken?

Lees meer