Kookgerei

Als koken een manier van leven is!
Ons motto en tegelijkertijd natuurlijk een levenswijze welke iedere foodie zal ambiëren. Als kookfanaat wil je uiteraard de beste artikelen in bezit hebben om koken daadwerkelijk tot een leuke, gezellige, maar vooral gemakkelijke bezigheid te maken. Vandaar dat het essentieel is om eens goed te kijken naar wat er nog ontbreekt in je keukenlade, messen collectie of een goede koekenpan die je altijd al nodig had. Want laten we eerlijk zijn; koken valt of staat met goede kwaliteit ingrediënten, maar ook het juiste kookgerei. In dat geval kunnen we je bij Habitas van alle gemakken voorzien.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zoals gezegd is het juiste kookgerei een must have voor iedereen die graag in de keuken staat. Of dit nu een goede citruspers voor je verse citroentjes, een serveertang voor de barbecue of een prachtige authentieke vijzel is. Bij Habitas helpen wij je graag om de juiste keuze te maken. Voor zowel de beginnende kok als de professional hebben wij talloze mogelijkheden in ons assortiment om koken nóg leuker en makkelijker te maken.

Wij maken van alles en nog wat mee: kookliefhebbers die graag willen beginnen met koken, barbecueën, taarten bakken of experimenteren op hoog niveau. Zij komen bij ons voor de juiste kookboeken, bakvormen of thermometers. Maar ook doorgewinterde chefs behoren tot onze dagelijkse bezoekers welke voor goede adviezen en de juiste messen, pannen of snijplanken altijd welkom zijn. En laat daar nu net de kracht van Habitas liggen; kookliefhebbers die kookliefhebbers helpen.

Ons assortiment is enorm divers en bevat bekende merken uit de kookwereld. het Duitse Weis, Franse charme van Sabatier, het zeer handige en hippe Joseph Joseph, Duitse degelijkheid van pannenmerk Woll en het almaar populairder wordende Big Green Egg. Je kunt het zo gek niet bedenken of in iedere categorie zit wel een product naar elke prijsklasse. En dat maakt het shoppen bij Habitas tot een waar feestje.

Lees meer