Bewaren & schoonmaken

Koken en bakken is enorm leuk, maar een minder prettig onderdeel is het schoonmaken van je werkomgeving. Toch is dit een essentieël puntje, omdat hygiëne een grote en belangrijke rol speelt in een gezonde keuken. Je wil namelijk niet hebben dat er extra bacterieën vrij komen door het slecht bewaren of onvoldoende schoonmaken van je kookgerei of producten. Om je hierbij te helpen hebben we bij Habitas diverse mogelijkheden om deze handelingen tot een fluitje van een cent te maken.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Schoon, hygiënisch en veilig bewaard

Of je nu bijvoorbeeld een lekkere verse jam of smoothie hebt gemaakt, een mooie pastasaus wil bewaren of de keramische plaat schoonmaakt; bij alles komt een vorm van bewaren of schoonmaken kijken en gaat het er om dat dit ten alle tijden hygiënisch en makkelijk gebeurd.

Wat dacht je van een champignonborstel waarmee je de champignons droog en schoon borstelt. Waarom zou je denken? Omdat champignons zich vol zuigen met water als je ze onder de kraan houdt en deze bij bereiding weer los laat en de smaak verloren gaat. Of wat te denken van diverse glazen flesjes en potten voor je sapjes, vacumeerfolie voor de Foodsaver of zeepdispensers en afwasborstels als er even goed schoongemaakt moet worden.

Ook is het natuurlijk mogelijk om beschermers voor uw pannen aan te schaffen, geurverwijderaars voor na het gebruik van werken met knoflook en natuurlijk de handige Nest storage bakjes van Joseph Joseph waarmee u perfect een lunch, soep of yoghurt mee naar het werk kunt nemen.

U leest het al: er zijn dus nog talloze opties te noemen en zodoende ook allerlei mogelijkheden te bedenken om je verse producten te bewaren en uw keuken schoon te houden. Kijk rond in ons assortiment of vraag het in de winkel aan één van onze medewerkers.

Lees meer