Citruspersen

Niets is zo fris en fruitig als de smaak van citrusvruchten in een gerecht, recept of natuurlijk sapjes en smoothies. Buiten dat het goed is qua vitamines staat het gebruik van citroenen, limoenen en sinaasappels qua kleur ook nog eens lekker exotisch. Om deze vruchten op een makkelijke manier te verwerken maak je natuurlijk gebruik van de citruspers of diverse andere keukentools.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Lemons, limes and oranges

Groen, geel of oranje. Laten we eerlijk zijn, de felle kleuren en etherische oliën die vrij komen van deze vitaminebommetjes nodigen al uit om iets lekkers te gaan maken. Heeft u bijvoorbeeld wel eens een verse lemoncurd gemaakt? Een citroentaart gebakken of citroensap verwerkt in heerlijke malse kipgerechten of een frisse mayonaise? Allemaal lekkere opties om vers citroensap te gebruiken, want laten we eerlijk zijn; verse gerechten zijn leuk om te maken en natuurlijk een must in de (h)eerlijke keuken. Bovendien zijn citrusvruchten rijk aan vitamine C en dus ook nog eens heel goed voor de gezondheid.

Citrusvruchten kan je op diverse manieren verwerken; wil je bijvoorbeeld sap persen met de hand dan kunt u dat doen met de makkelijke en handzame ‘Catcher’ van Joseph Joseph of de citruspersjes van Moha en Mastrad. Wil je echter een citroen uitknijpen met de lemon squeezer dan hebben we ook hiervoor de juiste tools. Uiteraard hebben we ook de prachtige Citruspersen van Cilio welke door hun design een opvallende verschijning in de keuken zijn en uitnodigen tot het maken van een vers sapje. Diverse kleuren voor elk interieur en bovendien makkelijk schoon te maken.

Natuurlijk hebben wij ook een ruim aanbod aan slowjuicers, sapcentrifuges en blenders in ons assortiment om de meest uiteenlopende sapjes te creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan de Vita Juicer welke naast een smoothie functie,een zeef voor sap met of zonder vruchtvlees ook nog een pers functie heeft voor de citrusvruchten. Vier in één dus en van alle gemakken voorzien.  

Lees meer