Keukentangen & -pincetten

Voor iedere serveerbeurt zijn de nodige tools uit de keuken te verzinnen, toch zijn keukentangen en pincetten twee van de meest gebruikte accessoires in de keuken. Niet alleen staat het gebruik van een keukentang of pincet chique voor je gezelschap, maar ook is het opdienen van delicate producten als vis, vlees of pasta afhankelijk van een subtiele behandeling zodat deze met alle gemak geserveerd kunnen worden.
Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Serveren met de subtiele hand

De mensen die regelmatig tv kijken of aan kook workshops meedoen zullen het ongetwijfeld herkennen: de keukenpincet. Steeds meer is dit keukengerei een must have in de keuken. Omdat we het prikken in vlees ten alle tijden afraden in verband met vochtverlies, is het gebruik van een pincet erg handig om je stukje vlees zonder moeite om te draaien. Niet alleen voor vlees is een pincet handig, maar wat te denken van het netjes opmaken van een bord of een miniscule decoratie aanbrengen op patiserrie werk? U merkt het al, de pincet is eigenlijk onmisbaar.

Een keukentang is eigenlijk het verlengde van een keukenpincet en is ideaal voor de grotere stukken vlees, vis of zelfs het serveren van pasta’s. In zowel siliconen (perfect voor de grip) als RVS (degelijk, sterk en makkelijk schoon te maken) hebben wij bij Habitas keukentangen, serveertangen en zelfs toast en gehaktbal tangen zodat u gemakkelijk uw tosti kan omdraaien of een jezelf een hoop moeite bespaart door met één grip van de tang een perfecte gehaktbal te knijpen. Uiteraard is de vleestang ook onmisbaar voor de zomermaanden, wanneer de barbecue weer naar buiten mag. Heerlijke malse stukken vlees kunnen zonder moeite worden omgedraaid met de vleestangen van Masterclass. En wat is er lekkerder bij een barbecue dan een frisse salade, ook hier hebben we diverse serveertangen voor zodat ook de gezonde gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Lees meer